• Käy heittämässä ääni Pakkotoistolle vuoden Podcast äänestyksessä.KIITOS!
  • Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Blenderit/kannutehosekoittimet

Liittynyt
30.12.2007
Viestejä
70
Liittynyt
28.5.2006
Viestejä
2 066
Kaupunki
Vantaa
Tänne tuli kans Kitchen Aid, blenderi tosin. Mukaan pari eri kokoista kannua ja kyllähän tuossa potkua tuntus riittävän. Ja on ihan eri painoinen ku muut blenderit. :)
Piti ostaa ton Kitchen Aidin kaveriks Blender Smoothie Twister Black - OBH Nordica
On pirun paljon helpompi/nopeampi puhdistaa smoothie mukillisen sekotuksen jälkeen. Kaikki muu hoituu edelleen Kitchen Aidilla. :)
 

Dopey

Easy like Sunday morning
VIP
Liittynyt
8.12.2002
Viestejä
8 047
Ikä
49
Kaupunki
US of A
Meillä on Blendtec mutta eri malli, 475. Eroa ei ole kuin noissa ohjelmissa, kone ja kannu ovat muuten 100% samat kuin 725:ssä. En keksi tuosta mitään parannettavaa, tai no, voisi se vähän hiljaisempi olla. Helppo pitää puhtaana ja sekoittaa aivan mitä tahansa. Kannuun integroidut tylsät terät on vaan älyttömän hieno idea - teriä ei tarvitse varoa tiskatessa, eikä nesteet vuoda ikinä läpi. Meillä oli Suomessa Wilfa BL-1200, johon verrattuna Blendtec on käyttökokemuksena aivan eri pallokentällä.

Se tärkein ominaisuus on käytön helppous kasauksesta puhtaanapitoon. Olen hankinnasta asti käyttänyt blenderiä joka päivä.
 
Liittynyt
12.10.2016
Viestejä
5
Blenderiä ostaessa, varsinkin niitä kalliimpia, kannattaa valita malli, mistä on mahdollista ostaa/saada varaosia. Esimerkiksi tuo Kitchen Aid on ainakin varma valinta. Itsellä tuli ostettua Alessin malli, joka poistui aika äkkiä myynnistä. Varaosia ei ole, kun yksi muoviosa rikkoutui. Reklamaatio oli siis täysin turhaa. Nyt mennään teippiviritelmillä, jolla kannu onneksi toimii. Kyseessä oli kuitenkin muuten laadukas blenderi, joten ei olisi heti arvannut että näin käy.
 
Ylös