- Liittynyt
- 28.10.2013
- Viestejä
- 68
Koitin tuolta hausta katsoa ja ei löytynyt omaa ketjua tälle rasvamöykylle, jonka löydät hedelmäosastolta.
Hedelmähän on siis äärimmäisen rasvainen, jopa 20% painosta ehtaa fättiä!
100g Sisältää:
198 kcal
2,6g prode
0,8g hiilarit
19,4g rasvaa
Kyseisen hedelmän rasvat ovat rasvojeneliittiä ja näitä äärimmäisen hyviä rasvoja olisi hyvä löytyä kaikkien ruokavaliosta. Ongelmana ovatkin nuo kalorit, olen siis ollut tässä 6 viikkoa dietillä. Syön usein aamupalaksi smoothien tai fruitien, jossa on kauraleseitä antamassa kuitua ja pitkää hiilaria, todella monipuolisesti hedelmiä ja marjoja ihan skaalalla tuoretta ananasta, verigreippiä ja mitä ikinä kaupasta löytyykään. Kokonaisen avokadon sisällyttäminen smoothieen usein jopa tuplaa kalorit... Tässä vaiheessa joku valopää keksii että "älä pistä smootieesi kokonaista avokadoa". Ongelma piileekin avokadon säilymisessä. Pistin vain puolikkaan avokadon ja toisen puoliskon muovipussissa jääkaappiin ja seuraavana aamuna se on tummunut ja tuoksui ei-avokaadomaiselta. Eli onko tähän avokaadon suurimpaan ongelmaan eli suureen kaloripitoisuuteen mitään ratkaisua, kun en haluaisi heittää kallista hedelmää palaakaan roskikseen?
-Artelo
Hedelmähän on siis äärimmäisen rasvainen, jopa 20% painosta ehtaa fättiä!
100g Sisältää:
198 kcal
2,6g prode
0,8g hiilarit
19,4g rasvaa
Kyseisen hedelmän rasvat ovat rasvojeneliittiä ja näitä äärimmäisen hyviä rasvoja olisi hyvä löytyä kaikkien ruokavaliosta. Ongelmana ovatkin nuo kalorit, olen siis ollut tässä 6 viikkoa dietillä. Syön usein aamupalaksi smoothien tai fruitien, jossa on kauraleseitä antamassa kuitua ja pitkää hiilaria, todella monipuolisesti hedelmiä ja marjoja ihan skaalalla tuoretta ananasta, verigreippiä ja mitä ikinä kaupasta löytyykään. Kokonaisen avokadon sisällyttäminen smoothieen usein jopa tuplaa kalorit... Tässä vaiheessa joku valopää keksii että "älä pistä smootieesi kokonaista avokadoa". Ongelma piileekin avokadon säilymisessä. Pistin vain puolikkaan avokadon ja toisen puoliskon muovipussissa jääkaappiin ja seuraavana aamuna se on tummunut ja tuoksui ei-avokaadomaiselta. Eli onko tähän avokaadon suurimpaan ongelmaan eli suureen kaloripitoisuuteen mitään ratkaisua, kun en haluaisi heittää kallista hedelmää palaakaan roskikseen?
-Artelo