- Liittynyt
- 12.3.2006
- Viestejä
- 18 841
Täällä siellä Dinerissa on aika paljon lastentauteja vielä. Niillähän ei ole ollut edes ravintolapäällikköä nyt aluksi, kuka katsoisi toiminnan perään. Se haku on kai jo päättynyt, että ehkä siellä joku kohta katsoo vähän sen touhunkin perään. Keittiömestarikin vaihtui, että kunhan ne nyt saa ton toiminnan asettumaan, niin ehkä siitä sen jälkeen voi jo vähän odottaakin jotain.Käytiin Jyväskylän ravintolassa, hampparit erittäin hyviä, coleslaw ihan vettynyttä/niljakasta (ihan ku ois ollu koko päivän lämpimässä) ja ranskalaisissa liikaa maustetta/suolaa niin että kurkkua korvensi. Sanoin, tarjoilija tokaisi, että kyllä ne näyttääkin siltä että liikaa on. Ja se siitä. Ehkä olisi voinut edes pahoitella, mutta ei. Tällä kerralla hinta-laatusuhde ei todellakaan kohdannut (paitsi hampparista pojot!), Tampereen Finlaysonin ravintolassa sen sijaan viime vuonna käydessä erittäin jees kokemus.
Kaikki ketkä tuolla on käyneet, ovat sanoneet, että palvelu on kummallista. Mä nyt tunsin sen meitä palvelleen ihmisen, mutta en kyllä ihmettele noita kommentteja minäkään.