- Liittynyt
- 19.10.2002
- Viestejä
- 784
Re: Re: Re: Aineenvaihdunnasta
Ei kai 210 g protskua rasvaa 83-kiloiselle ole kauhean yliampuvaa, vaikka kasvua tuskin tapahtuisikaan dieetillä natuna. Rasvamäärissäsi voi olla perääkin. 30-10 %...tämä on sellainen aihe mitä tarvitsee itse kokeilla. Siis vaikkapa sitä muodikasta 30/40/30-jakoa. Hullulta kuitenkin tuntuisi, että se olisi merkittävä muutos suuntaan jos toiseen, mutta kokeilemallahan siitä voisi jotain selkoa saada.
Olen vain ajatellut, että kohtuullisen pieni, mutta riittävä määrä oikealaatuista rasvaa olisi se viisain valinta. 15 % riittämätön määrä kaloreiden ollessa vuoden mittaan tasan kulutuksen verran? Erityisen hullulta mielestäni tuntuu asia, jossa 15 % rasvamäärillä keho pitäisi kynsinhampain kiinni jokaisesta rasvagrammastaan. Oma kolesterolini on mitattu kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla 4,9, rasvakoostumuksen ollessa kiitettävä. Jos survoisin surutta 30 %...en tiedä miten se vaikuttaisi? Itse otan rasvani rypsi- ja auringonkukkaöljystä, benecolista, kalasta, herajauheista, vähärasvaisesta lihasta, viljatuotteista ja joskus pähkinöistä.
Erityisesti terveysvaikutukset, lihaskasvu ja tiukkuus kiinnostaisivat 15 % vs. 30 %?
Olet vissiin käytännössä kokeillut molempia 15 % ja 30 % eroavuuksia?
Originally posted by Sakkeus
Miksi tuollainen energia% jakauma; siis noin paljon proteiinia vaikkei siitä hyödy mitään ja noin vähän rasvaa millä on negatiivisia vaikutuksia kehitykseen ja rasvanpolttoon (ja terveyteen mutta jätetään tämä epäolennaiseksi vaikutukseksi kun on kyse dieetistä)?
Ei kai 210 g protskua rasvaa 83-kiloiselle ole kauhean yliampuvaa, vaikka kasvua tuskin tapahtuisikaan dieetillä natuna. Rasvamäärissäsi voi olla perääkin. 30-10 %...tämä on sellainen aihe mitä tarvitsee itse kokeilla. Siis vaikkapa sitä muodikasta 30/40/30-jakoa. Hullulta kuitenkin tuntuisi, että se olisi merkittävä muutos suuntaan jos toiseen, mutta kokeilemallahan siitä voisi jotain selkoa saada.
Olen vain ajatellut, että kohtuullisen pieni, mutta riittävä määrä oikealaatuista rasvaa olisi se viisain valinta. 15 % riittämätön määrä kaloreiden ollessa vuoden mittaan tasan kulutuksen verran? Erityisen hullulta mielestäni tuntuu asia, jossa 15 % rasvamäärillä keho pitäisi kynsinhampain kiinni jokaisesta rasvagrammastaan. Oma kolesterolini on mitattu kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla 4,9, rasvakoostumuksen ollessa kiitettävä. Jos survoisin surutta 30 %...en tiedä miten se vaikuttaisi? Itse otan rasvani rypsi- ja auringonkukkaöljystä, benecolista, kalasta, herajauheista, vähärasvaisesta lihasta, viljatuotteista ja joskus pähkinöistä.
Erityisesti terveysvaikutukset, lihaskasvu ja tiukkuus kiinnostaisivat 15 % vs. 30 %?
Olet vissiin käytännössä kokeillut molempia 15 % ja 30 % eroavuuksia?