Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Originally posted by timba79
Jotenkin tuli mieleen kun ton luin, että toi todellakin käy hyvin jos on todella paljon ylimäärästä rasvaa, mutta esim. minulla kävis varmaan niin että häviäis ne kaikki vaivalla hankitut lihat. Laskeskelin että pitäs saada jotain 6 kg rasvaa pois niin ois se rasvaprosentti jossakin 12 pinnassa...ja ois ihan mukava tietää miten ton sais tehtyä lihoja hävittämättä!! Eli pitäskä pitää joku "tehodietti" vaiko pidemmällä aikavälillä (vaikka 2-3kk) ja vähentäen esim. hiilareiden määrää...
Tiedän että näitä diettiasioita on miljoonassa threadissa ja olen niitä lukenutkin varmaan melkein kaikki, mutta jotenkin tuntuu että on koko juttu vieläkin yhtä sillisalaattia kun niitä mielipiteitä on joka lähtöön!!
Ja halusaisinkin niitä esimerkkejä siitä miten on jo jokusen vuoden reenannut ja lihastakin hankkinut pudottanut rasvaprosenttia esim 20 --> 12 ....ja mahdollisimman vähän lihaan hävittämättä...
Originally posted by ZeiZei
jos aijot PELKKÄÄ rasvaa poistaa 6 kg niin 2-3 kk ei tosiaankaan ole pitkä aikaväli. tuo 3 kk on aika minimi.
Kun lauot näin tiukkoja ja varmoja kommenteja voisitko myös perustella ne?Originally posted by ZeiZei
jos aijot PELKKÄÄ rasvaa poistaa 6 kg niin 2-3 kk ei tosiaankaan ole pitkä aikaväli. tuo 3 kk on aika minimi.
en väitä vastaan etteikö tämä olisi SUOSITELTAVAA ,mutta oletko aivan varma että pätee jokaisella henkilöllä?Enkä myöskään väittänyt ,että zeizein kommentti olisi väärä pyysin vain perustelemaan.Originally posted by Fiona
Pauln, suositeltava laihdutustahti on n. 0.5 kg / viikko, jos haluaa painon lähtevän rasvasta, ei lihaksista.
en väitä vastaan etteikö tämä olisi SUOSITELTAVAA ,mutta oletko aivan varma että pätee jokaisella henkilöllä?