- Liittynyt
- 26.9.2006
- Viestejä
- 656
Ns. tuorepuuroa olen joskus itsekin tehnyt laittamalla tattarinjyvät ensin siivilässä kraanan alle huuhteluun, sitten suolattuun veteen likoamaan yön yli ja aamulla oon syönyt. Tattarinjyvissä on silloin pähkinänmakua.
isoäiti taas teki niin, että laittoi jyvien sekaan myös muutaman kuivatun luumun niin sai puurostansa vielä vatsaystävällisenkin. Jos leivinuunissa oli illalla lämpöä, hän saattoi tehostaa hommaa laittamalla puurokuppinsa sinne yön yli jälkilämpöön.
Olen suosiolla vähentänyt kauraryynien määrää 50gr ja lisännyt vettä niin että puurosta ei ole enää kyse vaan melkein vesivellistä. Näyttäis ilmavaivatkin päättyneen siihen kikkaan. Toiv. joku muukin hyötyy tästä infosta jos potee samaa ongelmaa.
isoäiti taas teki niin, että laittoi jyvien sekaan myös muutaman kuivatun luumun niin sai puurostansa vielä vatsaystävällisenkin. Jos leivinuunissa oli illalla lämpöä, hän saattoi tehostaa hommaa laittamalla puurokuppinsa sinne yön yli jälkilämpöön.
Olen suosiolla vähentänyt kauraryynien määrää 50gr ja lisännyt vettä niin että puurosta ei ole enää kyse vaan melkein vesivellistä. Näyttäis ilmavaivatkin päättyneen siihen kikkaan. Toiv. joku muukin hyötyy tästä infosta jos potee samaa ongelmaa.

Tekee illalla valmiiksi, niin aamulla ei tarvi kuin syödä. Voi laittaa mikroon siksi aikaa kun laittaa kahvin tippumaan. Käytännössähän tuo on sama asia kuin puuro: kaurahiutaleet, parit proteiinilähteet ja marjat.