• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Ärsyttävin julkkis

Liittynyt
7.10.2006
Viestejä
524
Susanna Sievinen:curs:
BB Einari:curs:
 
Liittynyt
1.11.2004
Viestejä
3 093
Maajussi-Teija on kyllä tämän hetken ylivoimainen ykkönen:curs:
Pakko allekirjoittaa myös tämä.
Esimerkiksi eilisen jakson perusteella on aika vaikea uskoa Teijan saaneen kovin rajua rakkautta puheistaan huolimatta. Jumalauta sen pyryharakan räkätys yhdistettynä jatkuvaa myötähäpeää herättäviin juttuihin (unohtamatta sitä ihanaa leopardikuosia!) saa etuveitikan taatusti piiloutumaan niin syvälle vatsanpeitteisiin, ettei sitä millään peruspipareilla esiin houkutella..
 
Liittynyt
13.10.2004
Viestejä
850
Ikä
43
joo, tää mies on kyllä jotain niin rasittavaa, seuraava löytyi MTV 3:n sivuilta:

Tänään karkauspäivänä naiset saavat tunnetusti kosia miehiä, ja Tuurin kyläkaupassa kaikki halukkaat pääsevät esittämään suuren kysymyksen itse Vesa Keskiselle. Vesa tosin ei ole paikalla oikeasti, vaan kosinta tehdään pahviselle kopiolle.

Mikäli kosijat eivät pääse paikan päälle Tuuriin, Vesaa voi lähestyä myös netin tai postin kautta. Vesa on luvannut antaa varmat pakit kaikille kosijoille, ja vastalahjaksi hän antaa hamekankaat sadalle ensimmäiselle pakit saaneelle.

- Uskon, että sata tulee täyteen, myös kahteensataan olen varautunut, Viihdeuutisten perjantaina tavoittama Vesa kertoi.

Hamekankaita ei vielä ole kuitenkaan hankittu. Ne Vesa ostaa vasta, kun lopullinen määrä on selvillä. Se tosin on varmaa, että kangasta naiset saavat vain minihameen verran.

- Laadusta ei tingitä. Hameiden on tarkoitus olla mahdollisimman miniä. Näin kevään tullen suomalaiset miehet saavat silmänruokaa, Keskinen haaveili.

Keskinen tavoittelee kosintatempauksella myös maailmanennätystä.

- Tässä on maailmanennätyshanke käsillä, yhdessä päivässä eniten kosintoja, ja kaikkiin vastaan kieltävästi.

Karkauspäivän Keskinen viettää töiden merkeissä kiinalaisten yhteistyökumppaneidensa kanssa. Kosintatarjouksia kyläkauppiaalle oli aamulla jo sadellut lukuisia.
 
Liittynyt
30.11.2006
Viestejä
579
Susanna Sievinen. Ehdottomasti. Raivostuttava

Ps. tääki sit nostettii takas pinnalle 3kk jälkeen :)
 
Liittynyt
15.6.2006
Viestejä
7 814
Ruvennu lievästi sanottuna vituttamaan Jani Sievisen Seiska-mainokset...
 
Liittynyt
30.11.2006
Viestejä
579
En oo kyseistä mainosta nähnykkään :O enpä kauhemmin roskalehtiä selaile.
 
Liittynyt
8.3.2005
Viestejä
2 845
Ikä
33
Ruvennu lievästi sanottuna vituttamaan Jani Sievisen Seiska-mainokset...
Sama, minä kun luulin että sillä kaverilla ois järki päässä mutta vaikuttaa lähinnä:david: kun repii pukuaan auki siinä mainoksessa...
 
Liittynyt
12.9.2004
Viestejä
44
Täytyy sanoa, että Ahomaan Petteri kyllä vituttaa eniten. Näin kyseisen herran kerran helsinkiläisessä yökerhossa dokaamassa Jani Sievisen kanssa. Ahomaan käytös oli siinä öykkäröinnin ja sekoilun välimaastossa...
 
Liittynyt
10.4.2010
Viestejä
32
Keskustelu on näemmä vähän kuivunut kasaan mutta kommentoidaanpa silti.
Ärsyttäviä julkkiksiahan löytyy paljon, paljon ja vielä paljon lisää. Kuitenkin Timo T.A. Mikkonen nousee omassa listassani helposti ylitse muiden. Herra tuntuu olevan varsinainen monitaituri, kaikki tiedetään kaikesta ja mitään ei jätetä kommentoimatta. Varsinkaan juuri silloin kun siihen olisi aihetta... Jos jotain positiivista kyseisestä nimestä haluaa hakea, niin ainakin isänmaallisuutta löytyy. Tosin tapa jolla sekin tulee esille, on usein vähintäänkin mielenkiintoista.

Poliitikot ovat jo aivan oma lukunsa, mutta julkkiksiahan hekin ovat. Astrid Thors saa jo itsessään niskakarvat pystyyn, jokainen itseään ja isänmaataan aidosti kunnioittava suomalainen tietää kyllä miksi. Myöskään Anne Holmlund ei kuulu suosikkeihini. Naiset ja politiikka, voi mikä yhdistelmä!:down:
 
Liittynyt
16.11.2006
Viestejä
319
Vaikka Timo T.A aika usein kommentoikin suhteellisen kärkkäästi asioita, on hänen kommenteissaan aika usein jotain perääkin... Melko paljon mielipiteitä, joita moni muu ei uskalla sanoa ääneen.

Jos ärsyttävää ihmistä tarvitsee hakea, niin kukaan ei voita Antti Kurhista. Jos hänet nyt edes julkkikseksi katsotaan... Selkeästi jotain traumoja lapsuudesta jäänyt.
 
Liittynyt
24.11.2002
Viestejä
6 915
Siis toki tuo nyt ei ole ärsyttävin mutta tuli nyt mieleen.
 

Odu

Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
1 664
Ikä
35
Aleksi Valavuori. Vittu mikä torspo.
 
Liittynyt
21.7.2004
Viestejä
15 803
Martina Aitolehti. Nätti ja panisin, mutta hän edustaa kaikkea sitä julkkiskulttuuria mistä en pidä.
 
Liittynyt
7.8.2005
Viestejä
1 431
Ikä
40
Vladimir Putin.
 
Ylös