Ilmastonmuutospakotukset on seuraavana listalla. Vuoden vanha, juttu mutta kertoo hyvin mitä kohti ajetaan ellei aleta kasvisyöjiksi ja ajeta kaikki sähköautoilla. Gates hoitaa kasvisproteiinit koko maailmalle (
Bill Gates owns more private farmland in the US than anyone else, an analysis by The Land Report found.) ja sähköhän tulee töpselistä (ei päästöjä siis)

.
Avoiding a climate lockdown
Now we're talking. Suurimmalla osalla ihmisistä ei tunnu olevan edelleenkään minkäänlaista käryä niistä agendoista, joita voimalla koko ajan savuverhon takana ajetaan. Ja osa ihmisistä on aivan totaalisen aivopestyjä, koska näitä agendoja edesauttavaa propagandaa on syötetty kiihtyvällä tahdilla jo vuosikymmeniä. Näin ollen osa ihmisistä hyväksyy ja tulee hyväksymään kaikki absurdeimmatkin ehdotukset ilman minkäänlaista vastarintaa, kunhan niitä vaan perustellaan "ilmastonmuutoksen torjunnalla", "tasa-arvolla", "turvallisuudella (esim. nyt koronan kohdalla)" tai millä tahansa muulla epä-älyllisellä hölynpölyllä.
Kannattaa vilkaista esim. tuon WBCSD:n artikkelin kirjoittajaa Mazzucatoa, eli minkälainen henkilö on oikeasti kyseesssä.
fi.wikipedia.org
"Vuonna 2021 Mazzucato julkaisi kirjan
Mission Economy: A Moonshot Guide to Changing Capitalism, jonka mukaan
kapitalismi on jumissa eikä pysty ratkaisemaan ongelmia, kuten sairauksia, epätasa-arvoa ja ympäristökriisiä. Mazzucaton mielestä pitää ottaa oppia kuulento-ohjelmista, jotka hänen mielestään menestyksekkäästi koordinoivat valtavan mittakaavan julkisen ja yksityisen sektorin toimintaa. Mazzucaton mukaan hallituksen rooli taloudessa pitää miettiä uudelleen ja löytää julkinen tarkoitus.
[5] Kirjassa luetellaan kunnianhimoisia tavoitteita, kuten liikkuvuuden tulevaisuus, köyhyyden, syövän, dementian ja ilmastonmuutoksen kukistaminen ja valtamerten puhdistaminen. Mazzucaton mukaan hallitukset voisivat ratkaista nämä ongelmat
Apollo-ohjelman tavoin.
Tarvitaan "ratkaisukeskeinen talous", jota ajavat ja koordinoivat vahvemmat hallitukset puuttuen jokaiseen innovaatioprosessin askeleeseen."
"Oxfordin ja LSE:n taloustieteen professori
John Kay kirjoitti, että
Mazzucaton kannattama keskusjohtoinen "missiotalous" voi joskus toimia, kun tavoite on spesifi ja rajoitettu ja olosuhteet ovat sopivat eikä budjettien ylityksistä piitata, mutta jo Apollon mukaan muotoiltu
Richard Nixonin "sota syöpää vastaan" epäonnistui samoin kuin lukuisat muut esimerkit. Maon
suuri harppaus oli historian pahimpia talousepäonnistumisia ja ainakin 30 miljoonaa ihmistä kuoli, mutta
Deng Xiaopingin käännös kohti kapitalismia oli menestys.
Kayn mukaan poliittinen ohjaus johtaa suuruudenhulluihin hankkeisiin, rehellisen palautteen puutteeseen, epäilevien äänten vaientamiseen ja yritykseen voittaa käytännön ongelmat voimalla. 1960-luvun "suuri harppaus ihmiskunnalle" ei ollut Neil Armstrongin kuuaskel vaan informaatioteknologian kehitys, jossa keskusjohtoisuuden ja keskitetyn visioinnin poissaolo oli poikkeuksellisen vahvaa. Monen muun Mazzucaton esimerkin tavoin se olikin pluralistista ja kilpailullista vähittäistä innovointia, jossa yhä uudet yritykset syrjäyttävät tilapäiset voittajat.
DEC,
Word Perfect,
Netscape ja
BlackBerry ovat hävinneet.
Applekin oli useasti kuolla.
IBM:n luoma teollisuus pyyhki IBM:n pois. Onneksi kehitys on ollut
Steve Jobsin,
Travis Kalanickin and
Elon Muskin käsissä eikä kauppaministeriön, Kay toteaa."
Valitettavasti Mazzucaton(kin) sekopäiset ajatukset alkavat olla jo melkolailla valtavirtaa Länsimaisten päättäjien ja kaikenmaailman NGO:den keskuudessa.