Wasabi-tahna; tiukka vaihtoehto herkutteluun

Liittynyt
3.7.2003
Viestejä
59
Eli jos joku ei tunne yhtä Sushi-ruokien perusainetta, Wasabi-tahnaa, niin suosittelen lämpimästi. Hyvä ja halpa setti on pari pakettia (n. euron kpl) surimi-rapupuikkoja sekä puolikas kurkku. Dippaat ne soijaan ja Wasabi-tahnaan ---> köyhän miehen sushia, jossa mukavasti proteiinia ja Wasabi pitää huolen, että ei jää mauttomaksi.

Varoitus: kyseiseen aineeseen jää koukkuun, lisäksi jos sitä tunkee kerralla liikaa naamariin voi henki mennä. Kohtuullisesti käytettynä taivaallista.:hyvä:
 
Samalla voidaan suositella myös japanilaisen keittiön perus mausteyhdistelmää: misotahnaa, soijakastiketta ja mirin-etikkaa. Näitä esim 2 rkl sekaisin kaikkia ja vihannespöperön sekaan. Tosin japanilaiset yleensä heittää mausteeksi myös sokeria, mutta mirin-etikka on sen verran makeaa että sokerin voi mielestäni jättää pois.

On ne vaan niin hyviä ruoanlaitossa....
 
Muistuu mieleen oma wasabi kokeilu...
Kinkissä oli buffetissa sushia ja wasabia, noh meikänhän piti upottaa ne rullat sinne wasabiin kokonaan:rock:

Joku siinä jonossa tokaisikin, että "en sinuna tekisi noin".
Minä ihmettelin mielessäni että mitä se nössö siinä vinkuu?
Homma selvisi kyllä kun tuikkasin kokonaisen rullan suuhun...:urjo:

Henkihän siinä oli mennä. Tuntu kun ois tullu liekit joka perkeleen reiästä,huhhuh:lol2:
Eukko ja kaveri nauro kippurassa vieressä, ei nekään sitten varottanu:jahas:

Kohtuudella kun laittaa niin loistavaa evästä kyllä:thumbs:
 
Back
Ylös Bottom