Vinkkejä ruoanlaittoon

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Jakob
  • Aloitettu Aloitettu
Mä sain tommosen about kilon jötkäleen nautaa ja kehoitettiin tekemään pata. Sanokaas nyt joku hyvä resepti mulle! Jaa olla rohkeasti makua.

- - - Updated - - -

Näitä threadejä on varmaan miljoona mutta ei näillä iOS vehkeillä jaksa alkaa etsimään. Ylläpito siirtäköön jonkun ketjun perään!
 

Liitteet

  • image.jpg
    image.jpg
    355 KB · Katsottu: 967
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Hienon kuvan sait :D

Itte pilkkoisin tuon vain pataan ja heittäisin perään kaikkea mitä sinne sitten ikinä haluankaan. Senkun laitat sinne mitä ikinä vaan mieleen tulee.
 
Tänään kokonaisena minigrippipussiin jossa hyvää punkkua, valkosip., öljyä, rosmariinia ja timjamia. Huomenna sitten pannun kauttaa uuniin ja mittari kylkeen. Uunista pois siinä 55 asteen nurkilla ja käärit hetkeksi folioon ja siitä napaan. Älä tee Suomalaisittain kypsäksi eli pilalle.

Ja vielä, itse tekisin kaveriksi paahdettuja maalaisperunoita ja vatkaisin jumalten herkun eli bearnaiskastikkeen tai siitä jatketun choronin kaveriksi.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom