- Liittynyt
- 30.5.2002
- Viestejä
- 30
*Kärjistystä*
Yleensä poutaajien ruokavalio koostuu kovin yksipuolisesta valikoimasta ruoka-aineita. Kanaa (miksei kalkkunaa ole suomessa paljoa tarjolla, tarjonta on vähentynyt ?), paistijauhelihaa, tonnikalaa, rahkaa, raejuustoa...
Korkea proteiinipitoisuus nähdään tärkeänä, myöskin vähärasvaisuus. Nykyään kuitenkin ymmärretään myös rasvan merkitys. Rypsäriä siis lurautellaan ja kalaöljyjä napsitaan.
Useimmissa 'dieeteissä/ruokavalioissa' mitä näen kuvailtavan, puuttuu kuitenkin yksi elementti: ne rehut.
Vedetään neljän viljan puuro heralla aamupalaksi ja siinä se. Johan niitä kuituja tuli. Toki myös ruskeaa riisiä ja ruispastaa syödään.
Ymmärrän kyllä, että haetaan halpoja ja helppoja proteiinilähteitä. Maitotuotteistahan niitä löytyy. Ehkä joillain sitten liikaakin.
Realia syödään kun siinä on paaio kuituja. Hyvä sinällään.
Miksi vihanneksia ja juureksia ei juurikaan mainosteta ? Ajoittain ovat nääs erittäinkin halpoja..eikö sihtikeuloille rehut vaan tipu ? No, kaalikinhan on ihan yäk.
Kukkakaali-parsakaaligratiini ja hyvä pala lihaa..naminami. Keto tai ei, miten nyt tekee mokoman..kukkakaalimuusi o iha rok ketoon.
Entäs muu kala kuin tonnikala..no pakastesei toki, vaikka siitäkään ei paljoa huudella. Lohi on halpaa kuin saippua..mutta hyi jos koko kala lyödään pöytään.
Kai joku on löytänyt Lidlin pakasteet..kalafileitä halvalla. Ne kun voissa paistaa ja röykkiö hivanneksia kylkeen, niin jo vot.
Ja ei, ei se kalafile ime sitä voita itseensä paistaessa..eikä liha. Ainakaan siinä määrin,että sillä olisi merkitystä. Ketolla varsinkaan.
Itse iso Arskakin söi joskus tomaatia ja lehtisalaatia ja piffiä...namm.
Rehuilla saa paljon bulkkia safkaan ja pikkasen maustaen aika makosaa..masu täyteen ja vitaniitit summuut samaan vaivaan.
Ehkä uusavuttomuus kummittelee..monet tuoreaineksethan joutuu käsittelemään..vai eikö aika riitä ? Pakasteista tekee hetkessä.
Pakasteina löytyy nykyään vaikka mitä, eivätkä paljoa häpeä tuoreille. Varsinkaan meitin talvella, kun tuoreet maksavat enemmän kuin paistijauheliha.
Siinäpä vuodatusta kerraksi.
P
Yleensä poutaajien ruokavalio koostuu kovin yksipuolisesta valikoimasta ruoka-aineita. Kanaa (miksei kalkkunaa ole suomessa paljoa tarjolla, tarjonta on vähentynyt ?), paistijauhelihaa, tonnikalaa, rahkaa, raejuustoa...
Korkea proteiinipitoisuus nähdään tärkeänä, myöskin vähärasvaisuus. Nykyään kuitenkin ymmärretään myös rasvan merkitys. Rypsäriä siis lurautellaan ja kalaöljyjä napsitaan.
Useimmissa 'dieeteissä/ruokavalioissa' mitä näen kuvailtavan, puuttuu kuitenkin yksi elementti: ne rehut.
Vedetään neljän viljan puuro heralla aamupalaksi ja siinä se. Johan niitä kuituja tuli. Toki myös ruskeaa riisiä ja ruispastaa syödään.
Ymmärrän kyllä, että haetaan halpoja ja helppoja proteiinilähteitä. Maitotuotteistahan niitä löytyy. Ehkä joillain sitten liikaakin.
Realia syödään kun siinä on paaio kuituja. Hyvä sinällään.
Miksi vihanneksia ja juureksia ei juurikaan mainosteta ? Ajoittain ovat nääs erittäinkin halpoja..eikö sihtikeuloille rehut vaan tipu ? No, kaalikinhan on ihan yäk.
Kukkakaali-parsakaaligratiini ja hyvä pala lihaa..naminami. Keto tai ei, miten nyt tekee mokoman..kukkakaalimuusi o iha rok ketoon.
Entäs muu kala kuin tonnikala..no pakastesei toki, vaikka siitäkään ei paljoa huudella. Lohi on halpaa kuin saippua..mutta hyi jos koko kala lyödään pöytään.
Kai joku on löytänyt Lidlin pakasteet..kalafileitä halvalla. Ne kun voissa paistaa ja röykkiö hivanneksia kylkeen, niin jo vot.
Ja ei, ei se kalafile ime sitä voita itseensä paistaessa..eikä liha. Ainakaan siinä määrin,että sillä olisi merkitystä. Ketolla varsinkaan.
Itse iso Arskakin söi joskus tomaatia ja lehtisalaatia ja piffiä...namm.
Rehuilla saa paljon bulkkia safkaan ja pikkasen maustaen aika makosaa..masu täyteen ja vitaniitit summuut samaan vaivaan.
Ehkä uusavuttomuus kummittelee..monet tuoreaineksethan joutuu käsittelemään..vai eikö aika riitä ? Pakasteista tekee hetkessä.
Pakasteina löytyy nykyään vaikka mitä, eivätkä paljoa häpeä tuoreille. Varsinkaan meitin talvella, kun tuoreet maksavat enemmän kuin paistijauheliha.
Siinäpä vuodatusta kerraksi.
P