Deleted member 117230
Lihatiski lihat on kyllä omasta mielestä parhainta maun ja koostumuksen puolesta.Ainakin meidän sittarissa jauhavat lihaa itse.
Ilmeisesti jauhavat vanhaksi meneviä lihoja halvalla pois, koska liha pitää käyttää käytännössä samana päivänä.
Maussa ja paistaessa huomaa kyllä eron. Vettä eikä rasvaa lähde paistaessa ollenkaan, joutuu jopa lisätä rasvaa, jotta kalorit.
Näitä kannattaa suosia laadun ja hävikin välttämiseksi.
Vuosia jo mennyt pelkkää lihatiskin paistijauhelihaa.
Mä en ymmärrä miten kukaan voi syödä noita kaasuun pakattuja jauhelihoja. Ummehtunut maku ja välillä on jotain vitun kuvottavia narskuvia paloja (jänteitä tms?)
Vaikka olisikin kalliimpi kilohinta niin silti omille makunystyröille ei uppoa