- Liittynyt
- 25.10.2014
- Viestejä
- 4 681
Ei niin mitään eroa, silläkään ei ole eroa onko täysjyvää vai puhdistettua.Oletko kokeillut onko eroa otatko hiilarit viljoista tai esim. riisistä?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ei niin mitään eroa, silläkään ei ole eroa onko täysjyvää vai puhdistettua.Oletko kokeillut onko eroa otatko hiilarit viljoista tai esim. riisistä?
On nekin kokeiltuMites enzyymit?
Niiden vähyyshän monia piinaa ja silloin ruoka ei suola kunnolla.
Entäs jos hiilarit nautitaan valmiiksi pilkotussa muodossa eli glukoosina.
Söisi normitapaan P ja R, mutta H otettaisiin esim maltosta.
Ei ole terveellisin testi, mutta kävisi ainakin selville johtuuko siitä. Oletan että enzyymipillereitä tai muita digestive aideja ei ole kätytetty.
Mulla auttanut tosi paljon kun jätin sekä rypsiöljyn, että vitamiinit
kokonaan ruokavaliosta. En oo tohtinut kumpaakaan ottaa takasin käyttöön kun maha pelaa!
Veikkaisin, että itellä se on tuo rypsiöljy joka pisti pakkia sekasin, koska oireet alkaa usein ruokailun jälkeen. Toinen
vaihtoehto vois olla magnesium.
Sitraatti ei teetä vaan oksidi.Oliko kenties magnesium sitraatti kyseessä?
Sehän monelle teettä ripulit
Jos mä joskus käytän magnesiumia, niin se on oltava sitraattia, tai saa laittaa vaipan housuihin.
En, kun en ole kuullutkaan noista. En tosin ole juurikaan asiaan perehtynytkään, koska käytän magnesiumia hyvin satunnaisesti. Pärjään hyvin ilmankin.Oleko kokeillu magnesiumglysinaattia -malaattia tai -tauraattia?