- Liittynyt
- 28.1.2016
- Viestejä
- 68
En löytänyt haulla vastaavaa ketjua joten aloitin uuden.
Rich Pianan videota katsellessa tuli mieleen kun kaveri pakastaa Suuria määriä valmiita ruoka annoksia kerraallaan, jotta onko kukaan menestyksellä kokeillut vastaavaa? Tyypillä on kymmeniä pakastimia ympäri kämpää Omaan käyttöön riittäisi hyvin yksikin arkkumallinen.
Kuinka tuollaiset kana- ja jauhelihapastat, perunamuushit, mahdollisesti munakkaan yms. muuttaa makuaan jos niitä vaikka kuukaudenkin pitää pakkasessa? Niissä kun ei ole nestettä juurikaan lainkaan.
Joku varmaan miettii että miksi et vaan kokeilisi. Niimp, mutta kiinnostaa juurikin se, että onko kypsennetty ruoka vielä syötävän makuista pitkän pakastusajan jälkeen.
Oommä joskus keittoja pakastellut mutta en tuollaisia "bodausruokia". Kyllä ainakin niitä on syönyt.
Helpottaisi hemmetisti tälläistä 5hengen talouden arkea, jos vaikka kuukauden ruuatkin saisi yhden päivän aikana tehtyä.
Rich Pianan videota katsellessa tuli mieleen kun kaveri pakastaa Suuria määriä valmiita ruoka annoksia kerraallaan, jotta onko kukaan menestyksellä kokeillut vastaavaa? Tyypillä on kymmeniä pakastimia ympäri kämpää Omaan käyttöön riittäisi hyvin yksikin arkkumallinen.
Kuinka tuollaiset kana- ja jauhelihapastat, perunamuushit, mahdollisesti munakkaan yms. muuttaa makuaan jos niitä vaikka kuukaudenkin pitää pakkasessa? Niissä kun ei ole nestettä juurikaan lainkaan.
Joku varmaan miettii että miksi et vaan kokeilisi. Niimp, mutta kiinnostaa juurikin se, että onko kypsennetty ruoka vielä syötävän makuista pitkän pakastusajan jälkeen.
Oommä joskus keittoja pakastellut mutta en tuollaisia "bodausruokia". Kyllä ainakin niitä on syönyt.
Helpottaisi hemmetisti tälläistä 5hengen talouden arkea, jos vaikka kuukauden ruuatkin saisi yhden päivän aikana tehtyä.