Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Powerhousu sanoi:Toi tuli mieleen siitä, kun alumiinikattiloitakaan ei nykyään käytetä, koska niistä irtoaa sitä alumiinia.
Puolukan bentsoehappo syövyttää ainakin pieniä määriä alumiinia, joten esim. marjapuuron keittämisen jälkeen kattila voi olla vaaleampi. Sama kaiketi raparperin kanssa.Rarum sanoi::evil: Eikä niistä mitään irtoa. Meillä on kaksi alumiinikattilaa, eikä vielä olla kuoltu. Ei niitä tosin käytetäkään kuin about kerran kuussa, koska toinen on liian matala ja toinen liian pieni.
Powerhousu sanoi:Mulla on tollanen halpa haistakaa-paska-teflonpannu josta on pinnoitteet vähän lähtenyt reunoilta. Ajattelinkin, että mitä jos siitä raapisi väkivalloin loputkin pinnoitteet pois? Eli voiko sitä vielä käyttää, vai onko noissa teflonpannuissa jotain metalliseosta mitä ei kannata paistamisessa käyttää? Vai onko se sen jälkeen ihan tavallinen teräspannu?
Sillä mä sitä mietinki, että kun se on valmiiksi niin paska, että ne lähtee irti jo tiskatessa. Eli ei siinä varmaan kova homma olisi.amf sanoi:No äläpäs nyt moiseen ryhdy... hommana varmasti aika vittumainen eikä kuitenkaan saa kaukkea sitä pois. Osta uus ei maksa paljoa
Kaakaolla on eri tiheys kuin kahvilla, ja se muuttaa kupin resonanssitaajuutta alemmaksi kuin pelkkä kahvi. Sekin vaikuttaa miten paljon nestettä astiassa on. Käy varmaan paremmin järkeen, jos vertaat kahta ihan päinvastaista asiaa: Mukissa on ilmaa, tai mukissa on hiekkaa.Juzzi87 sanoi:en muista onko tätä kysytty mutta jos on kupissa kahvia niin lusikka kilisee, mutta jos siinä on kuumaa kaakao niin se kolisee , miksi näin?
Luulisin että jos mahassa olevat bakteerit kestävät mahahappoja, niin ne luultavasti kestävät alkoholia. Mutta empä kyllä tiedä onko asia näin oikeasti.trust1 sanoi:Paraneeko mahatauti jos kiskaisee kunnolla viinaa, kun kerran alkoholi on desifiointiaine? Kurkkukipu sillä ainakin lähtee. Entä toimisiko se muihinkin tauteihin imeytyessään elimistöön?
Hippinakki sanoi:Luulisin että jos mahassa olevat bakteerit kestävät mahahappoja, niin ne luultavasti kestävät alkoholia. Mutta empä kyllä tiedä onko asia näin oikeasti.
ObelixXx sanoi:kun on nämä penkkarit eli penkin painajaiset, niin tarkoitetaanko tolla "painajaiset" sanalla niinku pahaa unta, vai penkin painamista?
Juu, se maistuu niin karmeelta, että tulee samantien ylös. Helpottaa heti kun on kerran oksentanut.venla sanoi:Jägermeisterilla lähtee mahatauti. Mutta ei johdu alkoholista vaan yrteistä;)
Powerhousu sanoi:Juu, se maistuu niin karmeelta, että tulee samantien ylös. Helpottaa heti kun on kerran oksentanut.
P_etri sanoi:Pitääkö kokoaika olla maha niinku "täynnä" tai että ees jotain tavaraa? Meinaan että jos yks ateria jäänyt välistä? Haittaako jos välillä on nälkä ja maha kurnuttelee :arvi:
roni3 sanoi:Niin, muitakin katkeroita on, joita "suositellaan" vatsatautiin. Monet juovat niitä esimerkiksi lomamatkoilla. En muista sen juoman nimeä, joten joku korjatkoon. Ne on niitä pieniä, muistaakseni vihreitä pulloja. Katkeroita kuitenkin ja paskan makuisia, mutta jeesaa.
Useat ihmiset jättää maitohappobakteerit ottamatta lomareissuilla ja ottaa kirkasta paukun kaksi "tappaakseen bakteerit". Mutta noita maitohappobakteereitahan saa apteekista. Voi auttaa myös hivenen oloa. Jekkupullo kunniaan!!!