Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Chymos valmisti myös riisisuklaata, muistaakseni oli keltaisissa kuorissa.
Ettei se sit olis ollut sitä? Aaaarrghhh tätä epätietoisuutta! Enkä tahdo löytää kuvaakaan siitä mistään.
Mitäs muita miekkailulajeja Suomessa voi harrastaa kuin perinteistä (kalpa, floretti,säilä) ja sitten Kendoa? Emmä keksi muita ainakaan...
Mistä ravintolasta Helsingissä saisi kunnon pihvin? Luokkaa 300-500 g. Nautaa tai härkää.

Vastatkaa kaikki, joilla kokemusta!
Nyt reilun kuukauden ollu massakuurilla, niin paino noussu 78,5 =>84,5. Tuntuu vaan, että kaikki mtä on tullut lisää on läskiä ja ihan hirveen etova olo, kun kahtoo peilistä ihteään kalsarit jalassa. Niin onko muilla samanlaista ollu? Ettei lihasta ole tullut vaan pelkkää läskiä?
Jepjep. Noin käy kun sikabulkkaa. Se ei vain kannata, koska keho voi kasvattaa lihasta vain tietyllä hormonien sanelemalla vauhdilla vaikka kuinka treenaisit ja söisit yli kulutuksen. Loppu menee aina sananmukaisesti läskiksi.Nyt reilun kuukauden ollu massakuurilla, niin paino noussu 78,5 =>84,5. Ettei lihasta ole tullut vaan pelkkää läskiä?
You see, when you're a natural trainee your body has a limited capacity to build muscle. The amount of muscle you can build is dependent on your body's capacity to synthesize new muscle tissue from the ingested protein. Your body's protein synthesis capacities are dependent on your natural Testosterone levels, your Testosterone to cortisol ratio, your insulin sensitivity, and your muscle fiber makeup, among other things.
You can eat any amount of food you want; you simply can't change your protein synthesis limit naturally. Eating more food than your body can use to build muscle will simply lead to more body fat being gained.
Jepjep. Noin käy kun sikabulkkaa. Se ei vain kannata, koska keho voi kasvattaa lihasta vain tietyllä hormonien sanelemalla vauhdilla vaikka kuinka treenaisit ja söisit yli kulutuksen. Loppu menee aina sananmukaisesti läskiksi.
Jos englanninkieli sujuu, niin suosittelen tätä C. Thibaudeaun artikkelia.
Eihän tuo nyt toki täysin hukkaan ole mennyt. On sinne lihastakin varmaan tullut, mutta nyt joudut sitten sulattelemaan noita läskejä pois vähän enemmän.
Tarkoittaa juurikin, että pakettisi ei joutunut tulliin ja nyt se on sitten vaan sun omatuntosi, jonka pitäisi saada sut hoitamaan siitä tullausmuodollisuudet. :D Oliko arvokas tilaus eli säästitkö paljonkin?Onko tullimiehiä? :D
Tilasin tavaraa EUn ulkopuolelta. FedExiltä soitettiin ja pyysivät sähköpostina tilauksen vahvistuksen. Sanoivat, että tullin lasku tulee sähköpostiin, jonka jälkeen tavara lähetetään kotiin.
Seuraavana päivänä FedExin kuriiiri toi tavaran kotiin. Mitään tullin laskua ei ole vielä näkynyt.
Tarkoittaako tämä nyt, että tulli ei napannut pakettiani? Kävikö näin kova tuuri? Alkaa jo jännittämään, jos se lasku kuitenkin tulee...
Siis en millään sikabulkilla ole, vaan syön lisäproteiinia ja muutenkin proteiini painoitteisempaa ruokaa => päivittäinen saanti 110-130g/kg. Semmonen 2600-2900kcal/päivä!
Siis en millään sikabulkilla ole, vaan syön lisäproteiinia ja muutenkin proteiini painoitteisempaa ruokaa => päivittäinen saanti 110-130g/kg. Semmonen 2600-2900kcal/päivä!
Eli lähemmäs 10 kiloa protskua per päivä? No ei oo ihme jos vähä paino nousee :D
mikä on Flip Chart suomeksi? Sellanen toimistossa oleva taulu johon voi illostroida ja piirtää.
ja kulutus? kannattaa oikeesti myöntää itselleen epäonnistuneensa jos sitä läskiä on oikeesti tullut huomattavasti. ens kerralla sit esim vähän lievemmillä kaloreilla liikenteeseen.
No tattis. Täytyypä funtsia, kun jonkin näköinen sohiminen kiinnostaisi.Historiallista miekkailua. Kyseessä on taistelulaji, jonka puitteissa opetetaan erilaisten eurooppalaisten miekkojen historiallisesti tarkkaa käyttöä aikaväliltä 1300-1800. Myös mm. tikari ja keihäs löytyy repertuaarista. Aloittelijat aloittavat aina pitkämiekalla ja sitä treenataan aika lailla eniten. Opetuksessa italialaisen Fiore dei Liberin 1409 kirjoittaman teos Flos Duellatorum on aika tärkeässä roolissa.
Paras laji ikuna. Fyysistä ja kieltämättä aika brutaaliakin välillä, mutta hemmetin kivaa kun homma alkaa alkuvaikeuden jälkeen sujua.
Opetusta antaa The School of European Swordsmanship http://www.swordschool.com/en/index.html
Itse olen harrastellut nyt kaksi vuotta.
