- Liittynyt
- 7.5.2005
- Viestejä
- 610
Kiitos vaan Raskulle!;)
Tekeeköhän tuo vesi ja jauhot tuosta ekasta versiosta mahdollisesti sellaisen pehmeän? Koska jotain muutakin siinnä hotellin munakkaassa on pakko olla kuin pelkkää munaa. (Mutta jos siinä olisi esim. maitoa, niin se varmaan erottuisi siitä? Mutta kun ei erotu.. Ellei sitä sitten ole vatkattu oikeen vatkaamalla..
Tietääkseni siinä on joko maitoa tai kermaa seassa. Ainakin kaikissa hotelleissa missä englannissa olen ollut töissä niin on ollut. Tavallisen munakkaan koostumus menee niinsanotusti vituiksi hyvin nopeasti buffetin lämpölamppujen alla johtuen siitä, että munat jatkavat kypsymistä lämpimässä. Kerma tai maito tasoittaa tilannetta, ja jos asiakkaita on paljon, niin munakas sekoittuu riittävästi pysyäkseen tuoreen näköisenä ja makuisena. Jos asiakkaita ei ole riittävästi, pitää sitä sekoitella henkilökunnan toimesta, tai päälle muodostuu vastenmielisen näköinen "kuori", ja munat erottuvat maidosta.
Kysyn ensi kerralla, kun olen aamiaista tarjoilemassa tarkan reseptin kokilta.
) sain juuri sellaista höttömunakasta hotelliaamiaisella! Nyt jos vielä sattuisit olemaan töissä esim. Trafford Hall -hotellissa, niin