Thermodynamiikka ja laihdutus

Itse asiassa se on edelleen energia sisään - energia ulos, mutta makrorav.suhde vaik. huomattavasti enemmän kuin aiemmin oletettiin.

Uusi tieteellinen julkaisu nimeltään "Nutrition & Metabolism" avaa ovensa lähipäivinä. Julkaisun yhtenä Associate Editornia näin jo etukäteen ensimmäisten artikkeleiden otsikot ja siellä on varsin mielenkiintoisia artikkeleita, mm. proteiinitermogeneesi, low-carb ja harjoittelu jne.

Nettiosoite:
http://www.nutritionandmetabolism.com/home/
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tottakai on. Mutta ei pidä yksinkertaistaa liikaa sillä siinä miltä sälli NÄYTTÄÄ on aika massiivisia eroja riippuen juuri esim. makroravinnejakaumasta ja treenin ja ravinnon ajoituksesta, vaikka kalorit olisi samoissa.
 
Anssi Manninen sanoi:
"Se on laskettu jo siihen 4 kcaloriin"

Ei ole laskettu. Tuo 4 kcal per g on ns. Atwater-arvo, johon on laskettu mukaan keskimääräinen kalorihävikki sen vuoksi, että kaikki syöty proteiini ei imeydy.

ok, no mites sitten aminohappojen kanssa, niistä muistelen että se olisi ollut 5.5kcal/g (mikälie keskiarvo).. Tietty se kai vaikuttaa että mitä amiineita on eikö? parihan oli ketogeenisiä ja osa glukogeenisia ja osa molempia.. no lääk.biok. kurssista on jo jonkin verran aikaa.. eli onko tietyllä protskulla kovempi energia sisältö, esim hera vs soija ? aminokoostumukset kuitenkin erilaiset.. Mitä jos yrittäs saada mahdollismman paljon (teoriassa) vaan noita täysin tai osaksi ketogeenisissa (lysiini and leusiini etc) sillon glukoneogeesi/TCA olis niukemmin edustettuna.. .. no menis aika hifistelyksi.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom