Team M&M Gymlog

Uskaltaakos tätä reseptiä kokeilla, jos ei ole piimän ystävä? Piimää tulee aika paljon joten kai se maku sieltä jonkin verran puskee esiin?
 
moro.

En oo mikään Gordon Ramsay, niin sen takia kysyn. :) Onnistuiskohan jos ton paistais uunissa pellillä, niinku kropsu yleensä tehään..?

tack.
 
Joo jos tietäis mistä helvetistä se johtuu, ei ne editorissa ole kierossa. Mut aina kun exporttaan, niin jo ollaan vasemmalla. Mikä lie. Kyllä mä säätäisin, eli ota google käteen ja eti mulle vastaus, miksi Final cut pro X:ssä näin tapahtuu.

Muillakin samaa ongelmaa ja mä käytän kanssa H.264 formaattia.

Hetken googleteltua löysin ainakin tälläisen videon:



Ajassa 0:42 selostetaan ainakin jotain unbalance fixiä :)
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Kieltämättä menee kokeiluun heti kun saa taas syödä normaalisti :) ja aina tuntuu vaan gymlogi paranevan, läppien taso on kyl ihan ykkösluokkaa! Päivän laatu paranee huomattavasti joka kerta ku uus logi on ilmestyny, kiitos ja kumarrus :worship:
 
Koitin tehä noita, mutta taikinasta tuli liian vaahtomaista jolloin lettujen kääntäminen oli käytännössä mahdotonta. Tällöin kyllästyin koko touhuun, kaadoin koko taikinan pannulle ja päätin tehdä kokkelia. Vettä haihtui todella kovaa tahtia ja taikinasta jäi jäljelle vain noin neljäsosa, joka oli aivan hirveän näköistä mössöä. Vahingossa laitoin kuuman pannunkin hetkeksi puupöydälle ja nyt on sekin pilalla.

e. Laitoin kyllä kaikki keltuaiset takaisin taikinaan ja vanilliinisokeria kuusinkertaisen määrän, olisikohan se ollut syynä taikinan vaahtoisuuteen?
 
Koitin tehä noita, mutta taikinasta tuli liian vaahtomaista jolloin lettujen kääntäminen oli käytännössä mahdotonta. Tällöin kyllästyin koko touhuun, kaadoin koko taikinan pannulle ja päätin tehdä kokkelia. Vettä haihtui todella kovaa tahtia ja taikinasta jäi jäljelle vain noin neljäsosa, joka oli aivan hirveän näköistä mössöä. Vahingossa laitoin kuuman pannunkin hetkeksi puupöydälle ja nyt on sekin pilalla.

e. Laitoin kyllä kaikki keltuaiset takaisin taikinaan ja vanilliinisokeria kuusinkertaisen määrän, olisikohan se ollut syynä taikinan vaahtoisuuteen?
Tosta enää puuttui, et sun keittiö olis syttynyt palamaan ja kissa olisi kuollut tulipalossa. :D LOL!
 
Nonni, testattu. Täyttävää, helvetin hyviä tuli vaikka jouduin pakon edessä tekemään ABpiimään.

Tein puoleen määrään tuon taikinan ja huh. Silti jää yksin syömättä :D Ehkä 1/3 osa menee ja loput odottamaan aamua jääkaappiin.
 
Itellä on tosta blendauksesta "oma" versio.

500g tai 250g rahkaa
2-3 valkuaista
Mansikoita tai mistä marjoista tykkää (rainbow pakastemansikat on täyttä kuraa, älä käytä)
Rasvatonta maitoo 0.4-1l riippuu kuinka juoksevaa haluu

Kaikki blenderii ja päristelee pirtelöks. Todella hyvää ja protskua on riittävästi.
 
Loistava pätkä, lopussa sai nauraa ittensä kipeäksi! Nyyssölä sai kyllä vakuutettua siitä että on myös hyvää safkaa!

Itelle ei nyt iha mitenkä julmetusti iske noi teidän joka jakson samat perusläpät, mutta valonpilkahduksiaki on kuten yllä mainitaanki.

Pakko kysyy pari iha epärelevanttia juttua, mutta a) miks piimä "välikäytettiin" tossa yhessä kulhossa ennen ku meni muiden aineiden sekaan? :D ja b. miks ohjeissa lukee, että paisto kookosvoissa, mutta te käytitte normia?
 
Eilen tuli kans tehtyä koko satsi ja on hyvää. Itekin ehkä vähän pelkäsin sitä kuinka tuo piimä maistuu, mutta ei maistu ollenkaan. Lettujen kääntäminen oli ehkä hieman vaikeampaa kuin yleensä. Tiedä sitten :D On muuten hyvää kun syö banaanin ja mustaherukkahillon kanssa :kuola: Jatkakaa samaan malliin!
 
Koitin tehä noita, mutta taikinasta tuli liian vaahtomaista jolloin lettujen kääntäminen oli käytännössä mahdotonta. Tällöin kyllästyin koko touhuun, kaadoin koko taikinan pannulle ja päätin tehdä kokkelia. Vettä haihtui todella kovaa tahtia ja taikinasta jäi jäljelle vain noin neljäsosa, joka oli aivan hirveän näköistä mössöä. Vahingossa laitoin kuuman pannunkin hetkeksi puupöydälle ja nyt on sekin pilalla.

e. Laitoin kyllä kaikki keltuaiset takaisin taikinaan ja vanilliinisokeria kuusinkertaisen määrän, olisikohan se ollut syynä taikinan vaahtoisuuteen?

Ainoa syy mikä itsellä tulee mieleen olisi se jos sitä vaahtomassaa on liikaa, eli itse taikinasta puuttuisi jotain.
 
Ei sattunut käsiin just tolla hetkellä mitään mittaa, joten käytettiin tota kulhoa, jossa oli litraan asti asteikko. Siihen siis mitattin se 7dl piimää.

Onpas tarkkaa hommaa. Kuvittelin, että Mika vetää käsituntumalla litran purkista sen 7dl...
 
Onko kukaan laskenut muut ravintoarvot (hiilarit/rasvat) noista pannareista? Kokeilisin heti viikonloppuna mutta pitää olla tarkkana dietin takia.
 
Back
Ylös Bottom