- Liittynyt
- 31.3.2003
- Viestejä
- 75
Kaikkihan tietää, että suonenjoen Pertsan tilalta tulleet suomalaiset kurkut on n. puolet kalliimpia kun madridin Pablon pellolta tulleet.
Kumman kurkkuja te ostatte??
Mä suosin ilman muuta Pertsan vihanneksia vaikka maksas kaksinverroin Pablon vastaavat. Ei sillä että ulkomaalaisissa vihanneksissa tai muisaa tuotteissa olis jotain vikaa mutta kannattaako teidän mielestä suosia suomalaista?
Sama juttu lihan, kananmunien, maitotuotteiden sun muiden kanssa.
(katoin söörtsillä onko tästä ollu jo vääntöä, ei löytynyt mutta jos on WANHA niin modet poistakoot...)
Kumman kurkkuja te ostatte??
Mä suosin ilman muuta Pertsan vihanneksia vaikka maksas kaksinverroin Pablon vastaavat. Ei sillä että ulkomaalaisissa vihanneksissa tai muisaa tuotteissa olis jotain vikaa mutta kannattaako teidän mielestä suosia suomalaista?
Sama juttu lihan, kananmunien, maitotuotteiden sun muiden kanssa.
(katoin söörtsillä onko tästä ollu jo vääntöä, ei löytynyt mutta jos on WANHA niin modet poistakoot...)