Sulatettu juusto terveellistä ?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Mmn
  • Aloitettu Aloitettu

Mmn

Liittynyt
15.12.2003
Viestejä
350
Vedän yleensä aamupalaksi satsin leipiä, joihin juusto päälle ja mikrossa juuston sulatus. :kuola: Muuttaako tuo juuston sulaminen jotenkin sen koostumusta tai vastaavaa ? Jotenkin muistelen jossain kuulleeni, että tuo tekee juuston rasvalle jotain, joka ei sitten ole kovin terveellistä.
Miten on, uskaltaako noin vetää leipiä jatkossakin, vai tuleeko tuosta nyt sitten jotai kolesteroli haittoja tai vastaavaa ? :wall:
 
PyrtZi sanoi:
Eikös se juuston rasva ole tyydyttynyttä eläinrasvaa, että ei se sulatus sitä ainakaan paljoa enää huononna.

Nyt tulee täyttä mutua, mutta kuitenkin..

Eli miten juuston rasva olisi eläinrasvaa? Eikös se ole ihan vaan näitä maitotuotteita? Jos se olisi eläinrasvaa niin kaikki heratuotteet sisältäisivät eläinrasvaa. En sitten tiedä onko tämä hyvä vai paha tai edes totta, mutta vähän mietityttää :david:
 
Joo-o, kaikki heratuotteet nimenomaan sisältää eläinrasvaa. Mutta, myös tyydyttyneitä rasvoja tarvitaan ruokavaliossa.
 
Heh, hyvä pyrtzi, puussako ne maitotuotteet kasvaa? =D
 
Jos kerta sulatat juuston leivän päälle niin siitähän on tosi näppärä ottaa ylimääräinen rasva pois talouspaperin palalla...eli painelet paperilla sitä juuston pintaa ja rasva tarttuu siihen.
 
BFL2002 sanoi:
Jos kerta sulatat juuston leivän päälle niin siitähän on tosi näppärä ottaa ylimääräinen rasva pois talouspaperin palalla...eli painelet paperilla sitä juuston pintaa ja rasva tarttuu siihen.

:D :thumbs:
 
Back
Ylös Bottom