- Liittynyt
- 8.2.2010
- Viestejä
- 22
Olen jo pidemmän aikaa rouskutellut noita soijafileitä, pyöryköitä ym salsojen ja muiden dippien kera ja joskus ihan sellaisenaankin. Esim. Soijafile + Lidlin Kania salsa, nam!
Paketissa pyydetään liottamaan, tai keittämään, mutta en ole nähnyt tarpeelliseksi. Onko jokin erityinen syy miksi näin pitäisi tehdä? Hyvin ne uppoaa tämmöisenäänkin jonkin soosin kanssa.
Ravinto-arvoiltaan parempaa snacksia saa varmasti etsiä kuin nämä kuivatut soijatuotteet..
Muutenkin soijarouheet ja hilut täydentää hyvin puuroja, jogurtteja, rahkoja ja melkein mitä vain.
Antakaahan vinkkejä miten itse nautitte soijanne?
Ei oteta tähän ketjuun väitteitä siitä, että onko tämä hyväksi miehille vai ei. Se on mulle ihan sama kuitenkin, ei kiinnosta.
Paketissa pyydetään liottamaan, tai keittämään, mutta en ole nähnyt tarpeelliseksi. Onko jokin erityinen syy miksi näin pitäisi tehdä? Hyvin ne uppoaa tämmöisenäänkin jonkin soosin kanssa.
Ravinto-arvoiltaan parempaa snacksia saa varmasti etsiä kuin nämä kuivatut soijatuotteet..
Muutenkin soijarouheet ja hilut täydentää hyvin puuroja, jogurtteja, rahkoja ja melkein mitä vain.
Antakaahan vinkkejä miten itse nautitte soijanne?
Ei oteta tähän ketjuun väitteitä siitä, että onko tämä hyväksi miehille vai ei. Se on mulle ihan sama kuitenkin, ei kiinnosta.