- Liittynyt
- 26.9.2003
- Viestejä
- 412
- Ikä
- 54
Gillyanne sanoi:Ohrajauhoilla ei voi leivonnassa korvata vehnäjauhoja (siis kokonaan, pienen osan voi toki korvata ja makukin todnäk vain paranee). Tämä siksi, että ohrajauhoissa ei ole lainkaan sitkoa. Allekirjoittanut oppi tämän kantapään kautta joskus nuorena ja tietämättömänä - piti tekemän pizzaa ja vehnäjauho oli mukamas loppu, niin meikälikkapa nohevana laittoi loput (=aika paljon taikinan kokoon nähden) ohraa... Tuotos tunnetaan tänäkin päivänä nimellä Gillyn Mössöpizza :D
Ok. Uskon kokeneemman sanaa. Mites nuo täysjyvävehnäjauhot? Olisivat kuitenkin parempia kuin ihan tavalliset valkoiset. Tekeekö saman tempun? Odotan Iivili innolla noita reseptejä ja laskelmia