- Liittynyt
- 4.6.2002
- Viestejä
- 736
Pulla sanoi:Ylla olevaa tekniikkaa hyvaksikayttaen sain tanaan vuorattua modeemini, salihousuni seka 2 koulukirjaa N-slarba-pure whey-krea hyytelolla. Absoluuttisen makuaistini vaatii etta vesi tulee olla hiukan lamminta, silla kylmana imetyn kiisselin maku on pitkalti karvaan, syfiliksen ja visvan maun risteytyma. Jauhot purkkiin, vesi kyytiin ja eikun ravistamaan. Tapana on aina ollut puristaa purkkia kannesta ja pohjasta. Mutta sitten kun paastin irti kannesta jotta voin avata korkin paineen tasaamiseksi niin johan koko kansi otti ja pamahti auki paineen voimasta. ..malauta, etta sappi kiehui!
Miten kansi voi pompata auki sen kahden sekunnin aikana kun isket kannen kiinni ja avaat korkin?
Painaa vaikka sitä kantta kaksin käsin pöytää vasten kiinni ja napsauttaa peukaloilla korkin auki. Sitten antaa tekeytyä vähän aikaa korkki auki ja sen jälkeen ravistaa taas uudelleen pitäen tiukasti kiinni joka kohdasta (pyytää vaikka koko suvun puristamaan sitä vehjettä ja heilutte letkassa kuin vähän heikkopäiset). Sitten taas korkkia auki. Toistetaan tarpeeksi monta kertaa.
Kannen kanssa kannattaa tunnelmoida aika hartaasti jos aikoo laittaa sheikkerin vaikka kassiin. Pyörittelee ja painelee sitä kantta, välillä raottaa korkkia ja taas painaa kantta. Korkki kiinni, paina kantta, korkki auki, paina kantta, korkki kiinni, pyöritä kantta, paina kantta, korkki auki, paina kantta. Jatka loputtomiin. Sopii varsinkin rasvanpolttoon kun liikuntaa tulee ja soppa on kuitenkin seinällä.
Onneksi oli hikiset treenivaatteet päällä ja teen ruuan kanssa sättäämisen keittiössä.