• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Seuraava matkakohteenne?

Liittynyt
21.3.2012
Viestejä
1 807
Vasta tasan vuoden päästä takas johonki päin kanariaa... Odottavan aika on aivan saatanan pitkä! Viime joulukuussa oli kyllä niin loman tarpeessa ja sillon oli onneks lähtö palmasiin! :)
 

JSK

Liittynyt
22.3.2007
Viestejä
348
Kesäkuus viikonloppureissut Serbiaan Belgradiin ja itänaapuriin Pietariin. Syksyllä sitten Ukrainaan ja mahdollisesti myös Irlantiin reissut tiedossa.
 
Liittynyt
29.3.2012
Viestejä
1 390
Lokakuussa Rhodoksella kavereiden kanssa juhlimaan. Tuon Kreikan huonon taloudellisen tilanteen takia mikään ei maksa siellä mitään :D
 

OJ_

Liittynyt
25.4.2008
Viestejä
134
Seuraavaksi olisi tarkoitus katsastaa euroopan suurkaupungeista Istanbul. Reissu ajoittuu tosin vasta elokuun loppupuolelle. Muijan kanssa olisi tarkotus matkalle lähteä. :pano:
 
Liittynyt
29.3.2012
Viestejä
1 390
Onko näin? Onhan heillä kuitenkin käytössä eurot eikä omaa valuuttaansa.
Totta, mutta lokakuuhun mennessä se ehtii vaihtua. Ja vaikka ei ehtisi niin he myyvät silti kaikkea aivan pilkkahintaan
 
Liittynyt
15.2.2011
Viestejä
116
Oujee! Oujee! Oujee! :hyper: Heinä-elokuussa kolme viikkoa Itaaaaaaliassa fillaroiden! Campania! Calabria! Sisilia!
Rooma! Napoli! Amalfin rannikko! Turistipätsi! Pizza! Gelato italiana! Mamma mia! Non capisco!!! :rock:
 

Meah

VIP
Liittynyt
13.9.2005
Viestejä
5 242
Ikä
30
Kesäkuun lopulla lähtö Portugaliin Albufeiraan 8 päiväksi, sit Suomessa 3pv ja sit uudelleen reissuun Italiaan, kohde näillä näkymin Verona-Gardajärvi! :) Jee!!!!!
 
Liittynyt
18.8.2003
Viestejä
4 915
Kahden viikon päästä lähtö pariksi päiväksi Reykjavikiin ja sieltä viikoksi Bostoniin. Mitä kannattaa nähdä tai olla näkemättä?
Salemin kaupunki bostonin pohjoispuolella on sangen kiva pieni merenrantapaikka. Sinne paasee vartissa commuter junalla niin ei tarvi autoa. Farnhams essexissa on ehka paras meriruokapaikka koskaan ja hinnaltaan erittain sietoisa. Suosittelen http://www.yelp.com/biz/jt-farnhams-essex-2 Samoilta seuduilta loytyy hyvia valokuvausmahdollisuuksia, jos sellainen kiinnostaa(esim. jannia kivia merenrannassa)

Itse bostonin keskusta on suht hyvin kaveltavissa ja wikipedia kertonee mita siella on. Metrolla paasee uimarannalle, jos haluaa rantsuelamaa kokeilla. Jos haluaa autoilla niin cape cod kaikkine setteineen on oikein siistia paikka mita ei kannata jattaa valista. Edelleen jos tykkaa autoilla niin six flags huvipuisto on kohtuullisen ajomatkan paassa.

Muita ihan parhaita ruokapaikkoja mita suosittelen isolla kadella on lester's roadside barbecue ja redbones. OSullivan's:sta saa parhaan hampurilaisen mita olen koskaan syonyt. Texas roadhouse on hinta/laadultaan ja ilmapiiriltaan parhaita pihvipaikkoja missa olen kaynyt. 16oz ribeye 2 sidella maksaa muistaakseni 19.95+tipit ja alv.

Vaate yms. ostokset kannattaa keskittaa tanne http://www.premiumoutlets.com/outlets/travel_tourism.asp?id=10

Harvard ja MIT oli imho. ihan kivoja mestoja kayda tutustumassa. Samalla siina cambridgessa on kiva syoda ja ehka tsekkailla iltaelamaakin. Passi tarvii olla mukana, eivat myy alkoholia Aikuisillekaan ilman id:ta ja suomi ajokortti ei yleensa kelpaa.

Noilla seteilla mina kayttaisin viikon bostonissa. Itse boston on imho. tylsa, mutta siina ymparilla on kaikkea kivaa :)
 
Ylös