Ruuat työaikana?

Liittynyt
4.5.2005
Viestejä
888
Ikä
41
Mites porukka on ratkaissut ton syömisongelman kun käy töissä?
Oliskohan tälläsessä järkeä kun alan 5 tuntia tekemään tossa iltakoulun ohella: Aamulla kuuteen meno: Naamariin iso kauhallinen puuroa/ riisimuroja,prodedrinkki ja pari lusikkaa öljyä. Töissä ruispalat jonne väliin kalkkunaleike ja vaikka prodedrinkki. En rupea noita kalliita lämpimiä sapuskoja ostamaan. Töistä tultua kunnon satsi lämmintä ruokaa ja öljyt.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mulla aamulla puuroa, pari leipää ja vitamiinit. Kahvitauoilla maitorahkaa, leipää, tonnikalaa, mitä milloinki nyt mieli tekee.

Ruokatunnilla sit jotai itetehtyä makaronimössöä ja litra maitoa yleensä, annoksella hintaa kymmeniä senttejä.
 
Aamupala normaalisti kotona, töissä sitten aamupäivän ja iltapäivän kahvipausseilla 50 g protua + 10-20 g rypsäriä drinkkinä. Töissä puolelta päivin normaalia kotiruokaa työpaikan omasta keittiöstä. Sitä saa syödä niinpaljon kun napa vetää.

Nuo protu+öljyjuomat on sikakäteviä välipaloja kun voi kotona tehdä aamulla valmiiksi. Ja jos haluaa protu+hiilarivälipalan eikä halua vetää raejuustoa tai muuta, niin protut jauhoista ja hiilarit vaikkapa banaaneista tai ruisleivästä, banaanit toki vaivattomampi vaihtoehto.
 
Oli ennen inttiä ja on intin jälkeen:

6.00 Kotona aamupala
9.00 Kahvitauolla 60g prodea, raejuustosta ja drinkistä
12.00 Lounastauolla työmaaruokalan sapuskaa
16.00 Prodedrinkki 60g
16.40 Treeni
 
5.20 puurohiutaleita+ mysliä, ehrmannia
8.00 banaani
9.00 puurohiutaleita+ mysliä, ehrmannia
12.00 itsetehtyä ruokaa, kanaa, lihaa riisiä, pastaa, kasviksia
15.00 treeni
16.00- 16.15 palkkari
17.00 banaani
18.00 ruokaa kuten klo 12
20.30 ehrmannia+ kala- ja rypsiöljyä, leipää
 

Suositut

Back
Ylös Bottom