- Liittynyt
- 10.8.2004
- Viestejä
- 10
Niin, onko kokemuksia muilla foorumin käyttäjillä riistasta tehdystä ruuasta? Tulee metsästettyä sen verran että tulee lihaa silloin tällöin syksyisin pöytään. Sanonpahan vaan että esim. sepelkyyhkyn liha on verrattavissa broilerin fileeseen mutta paljon parempaa kun sen osaa laittaa. Lisäksi maistuu sorsan, metsälintujen, jäniksen ja hirven liha.
Onhan siinä oma työnsä saada saalis pöytään asti mutta kyllä se sitten palkitsee.. Olen huomannut että nykyään alkaa olla saatavilla riistan lihaa kaupoissa aika hyvin, hinta on vaan aika korkea.
Voin kyllä lämpimästi suositella vaihtoehtona näihin tavanomaisiin lihaksen rakentamis ruokaaineisiin..
Vaihtelu virkistää. Vai? Kokemuksia muiltakin??

Onhan siinä oma työnsä saada saalis pöytään asti mutta kyllä se sitten palkitsee.. Olen huomannut että nykyään alkaa olla saatavilla riistan lihaa kaupoissa aika hyvin, hinta on vaan aika korkea.
Voin kyllä lämpimästi suositella vaihtoehtona näihin tavanomaisiin lihaksen rakentamis ruokaaineisiin..
Vaihtelu virkistää. Vai? Kokemuksia muiltakin??
. Pienessä hirviporukassa etuna on se kun jokainen äijä saa isoja määriä sitä lihaa eikä mitään pikkupaloja. Viime syksynä mun ja isän osuus 1 aikuinen naaras ja 1 vasa. Tuosta määrästä tulee jo aika paljon protskuakin vuoden mittaan
. Ja tosiaan on viimeisen päälle luomulihaa ja ravintoarvot aivan loistavat.