- Liittynyt
- 16.4.2002
- Viestejä
- 428
- Ikä
- 44
Tulipa mieleen, että kahteletteko ja mietittekö ikinään nuita natrium määriä safkoissanne.. osassa nuista reseptejä varmastiki maku on taivaallinen (tottumiskysymys) mutta niin myös natriumit kun hipovat taivaita.
Jos joku sattuu olemaan nikkari tän asian suhteen ja osais kertoa hyviä ruokasuolaa korvaavia mausteita/yrttejä niin ois aika YEES.
Niin ja ite yritän jättää natrium määrät per vrk sinne alle 5grammaan. Max. Saantisuositushan taitaa olla siinä 2-3g mutta urheillessa hikoilee ;) Yli 10g päivässä on liikaa.. helposti sen saa jos normaalin 4000-5000kcal ruokamäärän lisäksi käy vielä pitsalla tai hamppiksella. Väittäsin että sillon hivotaan jo 20-30g määriä
Jos joku sattuu olemaan nikkari tän asian suhteen ja osais kertoa hyviä ruokasuolaa korvaavia mausteita/yrttejä niin ois aika YEES.
Niin ja ite yritän jättää natrium määrät per vrk sinne alle 5grammaan. Max. Saantisuositushan taitaa olla siinä 2-3g mutta urheillessa hikoilee ;) Yli 10g päivässä on liikaa.. helposti sen saa jos normaalin 4000-5000kcal ruokamäärän lisäksi käy vielä pitsalla tai hamppiksella. Väittäsin että sillon hivotaan jo 20-30g määriä