- Liittynyt
- 19.9.2002
- Viestejä
- 241
Kuinka tarkkoja olette rasvan ja sokerin määrästä tuotteissa?
Valitsetteko aina sen kevyemmän vaihtoehdon vaikka maku kärsiikin?
Itse tarkkailen aika paljon rasvaprosentteja ja myönnettävä on, että vaikka tiedän alkuperäisen tuotteen olevan parempaa otan kuitenkin sen kevyemmän, mutta joskus on kyllä herkuteltava tavallisella jugurtilla ja esim. raejuustoista valitsen aina sitä "rasvasempaa":hmmm:
Sokrun määrää ei tule niin vahdittua kun rasvan, jotenkin se on saanut olemassaolonsa anteeksi monissa herkuissa..
Valitsetteko aina sen kevyemmän vaihtoehdon vaikka maku kärsiikin?
Itse tarkkailen aika paljon rasvaprosentteja ja myönnettävä on, että vaikka tiedän alkuperäisen tuotteen olevan parempaa otan kuitenkin sen kevyemmän, mutta joskus on kyllä herkuteltava tavallisella jugurtilla ja esim. raejuustoista valitsen aina sitä "rasvasempaa":hmmm:
Sokrun määrää ei tule niin vahdittua kun rasvan, jotenkin se on saanut olemassaolonsa anteeksi monissa herkuissa..