Rahkoissa syöpää aiheuttavia ainesosia

Sillä ei ole mitään käytännön merkitystä aiheuttaako jokin syöpää vai ei. Merkitystä on vain, että mitkä pitoisuudet lisäävät syöpäriskiä ja kuinka paljon. Ilman tietoa tuollainen varoitus on yhtä hyödyllinen kuin epämääräinen: "huomenna voit satuttaa itsesi" varoitus. Kaikessa on riskinsä.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tää threadi aiheuttaa syöpää. Ei nyt ollut mikään trolli, vaan yhtä todellinen letkautus kuin se, että rahka aiheuttaa syöpää. Vaikkakin hieman todellisempi..
 
Syökää mieluummin raejuustoa. Kaikinpuolin parempaa. Ja itse asiaan. Kaikistahan sitä löydetään syöpää aiheuttavia ainesosia nykyään. Eihän sitä mitään uskaltaisia syödä taikka juoda jos liian tosissaan nuo ottais.
 
Taisin jostain lukea, että aikalailla jokainen 100-vuotiaaksi elänyt on saanut syövän jossain vaiheessa. Pitkä ikä siis lisää syöpää kanssa, sen takia tässä on dokattu ja eletty muutenkin vitun vaarallisesti koko ikä.
 
Unimpressed Evira is unimpressed:

– En näe syytä kyseenalaistaa Biohitin mittauksia, mutta markkinointiahan tuo on. Missään muualla ei ole määritelty turvallisuusrajaa asetaldehydipitoisuudelle, kommentoi Eviran kemian ja toksikologian tutkimusyksikön johtaja Kimmo Peltonen Taloussanomille.

Peltonen korostaa, että elintarvikkeiden asetaldehydipitoisuus on monimutkainen asia. Asetaldehydiä esimerkiksi muodostuu ihmisen elimistössä luonnostaan ruoansulatuksen hajoamistuotteena. Lisäksi käytännössä kaikissa elintarvikkeissa mansikoista omenoihin on asetaldehydiä.

– Jos jokin virallinen taho määrittelisi asetaldehydin turvallisuusrajan, siitä tulisi varmasti hyvin värikäs keskustelu. Ongelmallista vain on, että ruoansulatuskanavasta on tehty mittauksia hyvin vähän tai ei ollenkaan. Turvallisen rajan johtaminen on käytännössä mahdotonta, Peltonen väittää.

Onko rahkassa liikaa syöpäaineita? "Markkinointiahan tuo on"
 

Suositut

Back
Ylös Bottom