raaka kananmuna

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja huihuli
  • Aloitettu Aloitettu
Onpas taas hyvä, raakana imeytyy vaan puolet ja kypsennettäessäkin laatu huonontuu. Ei varmaan kannata syödä koko kananmunia kun kumpikin vaihtoehto on huono.:D

Kananmunan kypsentäminen vaikuttaa niin vähän ravintoaineisiin, ettei sillä ole merkitystä. Jos kypsennetystä kananmunasta imeytyy yli 90 prosenttia proteiinista ja raa'asta vain n. 50, niin totta kai kannattaa valita kypsennetty kananmuna.

Jos joku on sitä mieltä, että kananmunan kypsentäminen tuhoaa paljon jotain ravintoaineita, niin näkisin mielelläni viitteen tieteelliseen artikkeliin, jossa näin väitetään.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

Suositut

Back
Ylös Bottom