- Liittynyt
- 18.10.2008
- Viestejä
- 240
Siinäpä se kysymys jo tulikin. En oikein löytänyt sopivaa ketjua, mihin tämän kysymyksen olisin lykännyt.
Mun ongelma on lähinnä sellainen, että pidän tosi paljon kaikista kaaleista. Ja porkkanasta. Syön niitä sekä raakana, että keitettynä. Seurauksena tietysti mahan turvotus. Mietinkin tässä, että mitkä kasvikset sitten sulaisivat hyvin? Tiedän, että esim. salaatti ja kurkku, mutta minusta niiden syönti tuntuu niin turhalta - salaatti ei edes paina mitään, ja kurkku on oikeastaan pelkkää vettä. Mutta jos puoli kiloa päivässä meinaa kasviksia syödä, niin mitä kannattaisi syödä?
Mun ongelma on lähinnä sellainen, että pidän tosi paljon kaikista kaaleista. Ja porkkanasta. Syön niitä sekä raakana, että keitettynä. Seurauksena tietysti mahan turvotus. Mietinkin tässä, että mitkä kasvikset sitten sulaisivat hyvin? Tiedän, että esim. salaatti ja kurkku, mutta minusta niiden syönti tuntuu niin turhalta - salaatti ei edes paina mitään, ja kurkku on oikeastaan pelkkää vettä. Mutta jos puoli kiloa päivässä meinaa kasviksia syödä, niin mitä kannattaisi syödä?