Rahkan kanssa: omenasosetta, ananasta, vadelmia, mansikoita, mustikoita.
Mehuna: viinimarjat, appelsiini, greippi jne
Laatikkoruokina: kaalit, punajuuri, lanttu, porkkana, kukkakaaligratiini - ja on vielä edullista.
Sosekeittona menee melkein mikä vaan: sipulia, tomaattimurskaa, kaalia, selleriä, persiljaa, porkkanaa (jos haluaa pehmeämpää makua). Tämä on myös hyvä dieettiruoka, mutta tarvii roimasti protskua mukaan.
Pavut, linssit, pähkinät, maissi, herneet, avokado, salaatit, retiisi, idut, sienet.
Hedelmiähän on ihan sikanaan tuoreina ja säilykkeinä ja just noina hevishotteina.
Mulla tulee kasviksia reippaasti yli puolikiloa päivässä, koska en puputa leipää, pastaa, perunaa, riissiä.
Tempase vaikka vegaanien keittokirjaa ja tai reseptisivustoa netistä, niin saat ideoita riittämiin. Martoilla on taas niitä perinteisempiä ja todella edullisia reseptejä.
- - - Updated - - -
^imo ovat aika turhakkeita vrt. iha ite omassa tehosekoittimessa väsätyt marja-hedelmä-kasvissmoothiet, joihin saa sekaan piilotettua myös heraprodee ja vaikka mitä jännää
Reissutyöläisille ne on mainioita, saa melkein joka Nesteeltä/ABC:ltä ja säilyy (kuvittelen ainakin) paremmin kuin omat sörssäykset. Joo, helpompaa, halvempaa ja monipuolisempaa tehdä itse, mutta kyllä nuo shotit sellofaanisämpylät voittaa