• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Pukeutumis/vaatehuone

Timba79

Moderaattori
Mode
Liittynyt
5.6.2003
Viestejä
29 720
Ikä
40
Meille tuosta tilasta tule nyt sitten 2,2m X 3,6m

Pitkällä sivulla keskellä aukko johon tulisi liukuovi, milta valmistajalta löytyisi tällaisia aukossa toimivia siten että ovet eivät siis liua seinien päälle vaan tuon aukon sisällä ? -mikäköhän olisi aukon leveys että löytyisi jotain standardi ratkaisuja ? -Speksattiin nyt hatusta 1,4m mutta tuota voidaan vielä muuttaa.

Aukon molemmin puolin, vasemmalle ja oikealle n. metri tilaa 40cm syvyiselle hyllykölle johon T-paidat, sukat, kalsarit yms.
Aukkoa vastapäätä 60cm syvyistä hyllykkäö koko 3,6m. Tuohon saa sitten vaateripustimia yms.
Hllykköjen väliin jää siis 1,2m toimintatilaa. Toisessa päädyssä ikkuna 53 X 195cm ja toisessa päädyssä meikkauspiste.

Liukuovi ratkaisu hakusessa tosian vielä tuohon keskelle.
Meillä taitaa olla kanssa aika lähelle 2,2 x 3,x tuo vaatehuone. Mutta siinä on osa tuota vinoa kattoa kun on mansardikaton puolella. Sillä puolella on vain nuot metrin korkeat Elfat ja päälle sahuutettiin ihan mellilevystä kansi. Vastapuolella sitten rekit roikkuville vaatteille ja päällä hyllyt. Keskellä jää hyvin tilaapukea. Iso peili on makkarin puolella. Ovi on keskellä. Pitäs siivota tuo ja ottaa kuvia kun en muista onko niitä blogissa jossakin. Ei mun mielestä tartte olla isompi kun se on sitten taas sitä hukkatilaa. TUon kun saisi itse pidettyä siistinä niin tomisi hyvin. Mutta kun tyyli on että rojut ovesta sisään ja ovi kiinni niin hyvä kun kääntymään mahtuu...
 
Liittynyt
28.5.2006
Viestejä
2 066
Kaupunki
Vantaa
Pitäs heinäkuun aikana rueta kyselee tarjouksia kaapeista, ehkä jopa kolmeen huoneeseen(2kpl makuuhuonetta ja 1kpl entinen makuuhuone->tuleva vaate/pukeutumishuone). Saattaa jäädä nuo "irtokaapistot" ostamatta, kun halutaan niistä juuri tarpeiden mukaiset/mittaiset. Eli ihan lattiasta kattoon, peiliovilla ja suht reilusti tankotilaa ja myös vedettäviä laatikoita tartteis. Onko kellään kokemuksia Kabinetti-kaapeista?
 
Ylös