- Liittynyt
- 20.7.2002
- Viestejä
- 273
Kuulemma viljatuotteiden protskut imeytyvät 40 prosenttisesti.
Liha ja maito tuotteiden 80 prosenttisesti.
Näin maalaisjärjellä ajatellen on se varmaan ihan hyvä käyttää proteiininlähteinä muutakin kuin lihaa ja maitotuotteita ja heraa, sillä siinä kasviproteiinissa voipi olla jotain hyödyllisiä aminohappoja mitä muissa ei ole, ja sitä paitsi MONIPUOLISUUS ON VALTTIA!!!
Liha ja maito tuotteiden 80 prosenttisesti.
Näin maalaisjärjellä ajatellen on se varmaan ihan hyvä käyttää proteiininlähteinä muutakin kuin lihaa ja maitotuotteita ja heraa, sillä siinä kasviproteiinissa voipi olla jotain hyödyllisiä aminohappoja mitä muissa ei ole, ja sitä paitsi MONIPUOLISUUS ON VALTTIA!!!