Parhaat elokuvat

Hulkki

Pieni ja vihreä
VIP
Liittynyt
18.4.2002
Viestejä
7 479
Tällainen pikku "helmi" sattui käsiin jouluna: Higher Learning, directed by John Singleton. Pääosissa mm. Ice Cube, Kristy Swanson, Jennifer Connelly, Busta Rhymes, Michael Rapaport (?), Omar Epps, Tyra Banks, Laurence Fishburne.

Muuten leffa oli aika perus-Singletonia, mutta Kristy Swanson ja Jennifer Connelly kyllä vetää aika hyvän love-scenen keskenään... :hmmm:
 
Liittynyt
16.5.2002
Viestejä
1 345
Kaupunki
Oulu
Originally posted by Tomi
Yritän kuumeisesti etsiä yhteyttä maanpuolustuksen ja suomalaisien elokuvien ja musiikin suhteen. :confused:

ps. Hemmmo. Ihmettelet varmaan myös sitä, että minkä ihmeen takia kaverisi syövät pizzaa ja/tai hampurilaisia, eivätkä mummun lihapullakastiketta ja perunamuusia. Maanpetturuutta pahimmillaan. Ethän SINÄ petä isänmaatasi syömällä pizzaa?
Ei tää ollu pointti :) Sitä lähinnä kritisoin, että monille ainoa asia mikä tekee jostain henkilöstä suomalaisen on se että käy sen armeijan ja muulla ei ole merkitystä. Vähän sama asia, kun tv:ssä näytettiin joskus dokumentti mistä lie Iranista tai vastaavasta ja siellä asenne oli lähinnä "kuolema jenkeille ja ne ovat kaiken pahan alku" jne. Tuontyylinen lause tuli mm. jonku kauppiaan suusta ja samalla kauppiaan hyllyt pullollaan "amerikkalaista kulttuuria". Suomessa on jonkun verran saman tyylistä ristiriitaisuutta. Ei tietenkään eikä onneksi noin räikeää.

No toivottavasti tuosta nyt tajuttiin mitä tarkoitan. Ei minua jenkkileffat ärsytä, vaan se ristiriitaisuus miten suomalaisuuteen monesti suhtaudutaan. Mutta ei aleta ainakaan tässä väittelemään asiasta, kun elokuville tämä thread oli tarkoitettu.
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
635
Katsoin juuri erittäin hyvän elokuvan. "Rita Hayworth (tai jotain) - avain pakoon." Erittäin hyviä leffoja molemmat, toi ja Forrest Gump.
 
Liittynyt
4.11.2002
Viestejä
196
Mulla lienee outo maku...

Piukat paikat
Kokki, varas, vaimo, rakastaja
Kala nimeltä Wanda
American Beauty
Deltajengi

nyt tuli mieleen. Entäs tämä subtv:ltä hiljakkoin tullut Elävien kuolleiden yö... Yllättävän toimiva kauhupätkä!
 

pexxi

Mode
Liittynyt
1.7.2002
Viestejä
4 112
Ehkä off-topiccii, mutta onx kellään sitä Lord Of The Ringsin
Special Editionia? Ja onko hyvää matskuu jos on?
 
Liittynyt
15.9.2002
Viestejä
384
Ikä
38
Originally posted by Megamass
kaikki Jet Li , Chakie Chan , Bruce Lee ja kaikki muut maholliset taisteluleffat o hyviä jotkut o huonompia ja jotkut parempia.
LOOOL "Chakie Chan" :D

Jackie Chan piti kyllä kirjottaa

Katoin tossa ehdottomasti huonoimman elokuvan mitä oon ikinä nähny : Jackie Chan - City Hunter
 

rintafile

Stifmeister
Liittynyt
18.4.2002
Viestejä
775
Ikä
36
Originally posted by pexxi
Ehkä off-topiccii, mutta onx kellään sitä Lord Of The Ringsin
Special Editionia? Ja onko hyvää matskuu jos on?
Ei oo mutta nähty on. Ihan mielenkiintosta oli katella kirjan lukeneena noita lisättyjä vai pitäskö sanoa poistettuja kohtauksia. Jos diggaa alkuperäistä niin ilman muuta kannattaa kattoa, mutta jos ei tykänny, niin turha sitä on kiduttaa itteä puolella lisätunnilla. Ihan hyvää matskuu :)
 

pexxi

Mode
Liittynyt
1.7.2002
Viestejä
4 112
Lordi

Joo...itse olen tsiikannu moneen kertaan... Lähinnä mietin tota boxisetin hankkimista..

Free Record Shopin myyjä totesi hyvin :"Se on koko maapallolta loppu tällä hetkellä":lol2:
 
Liittynyt
20.1.2003
Viestejä
12
1.vanha kunnon COMMANDO... ISO ARSKA parhaimmillaan :)
2.Predator
3.terminator 2
4.kuudes päivä
5.sivulliset uhrit
 
Liittynyt
6.6.2002
Viestejä
491
Eilen tuli neloselta huippu leffa: Yhdeksäs Portti.
 
Liittynyt
17.1.2003
Viestejä
470
bad luck love on katottu ainakin 20 kertaa valehtelematta
 
Liittynyt
14.10.2002
Viestejä
273
Hyviä:

Resevoir Dogs: yksinkertaisesti hyvä, Tarantino itekin osassa, hyvää dialogia. Tästä leffasta tykkään vaikka siinä ei naisia paljon olekkaan. (mutta jos naisia haluun katella niin valitsen Levottomat )

Pulp Fiction: mitäs tästä nyt sanois?

Natural Born Killers: aika outo ja sairas mutta hauska (Tuli muuten vähän aikaa sitten telkusta joku länkkärin tapanen leffa jossa Woody Harrelson näytteli, oli sekin ihan hyvä)

Matrix: Siistiä räiskintää ja efektejä.

Kummisedät ja melkein kaikki mafialeffat on hyviä. Casino.

Huonoja:

Sivulliset uhrit: Ei helv. Ei mun makuun. Arnoldille on kyllä kiva nauraa.

The One:

Melkein kaikki nämä missä on Chackie Chan:in kaltaisia sankareita. Niitä ketkä potkii ja hakkaa hulluna. En tiedä miksi, mutta meinasin kuitenkin kattoa tänään Romeon on kuoltava. Saa nähdä onko minkään arvoinen. Voihan sen aina kovalevyltä poistaa.

Tulee kyllä välillä kaikenlaista paskaa katottua. Eipä siitä maailma kaadu.
 
Liittynyt
26.9.2002
Viestejä
29
Originally posted by TheCrucified
1.vanha kunnon COMMANDO... ISO ARSKA parhaimmillaan :)
Ei kyllä te nyt erehdytte, kattelin tossa vähän aikaan sitten Commandon uudelleen, kun itsekkin muistelin sen olevan huippuleffa. Eipä ollut. Se oli just tämmöisen 80-luvun tusinatoiminta-leffan oloinen, ja vaikka en yleensä näitä äksöni-leffoja katsoessa kiinnitä dialogiin tai kässäriin paljon huomiota, nyt niiden huonous suorastaan häiritsi. Kyllä Terminator(it), Total Recall ja Predator ovat paaaljon parempia leffoja. Mutta tuo http://us.imdb.com/Title?0065832 pitäs kyllä nähdä :D , löytyyköhän Suomesta?
 
Liittynyt
17.4.2002
Viestejä
256
Originally posted by Pleipoi
Mutta tuo http://us.imdb.com/Title?0065832 pitäs kyllä nähdä :D , löytyyköhän Suomesta?
Hercules in New York! löytyy Suomesta, Future Film julkaisi sen 90-luvun loppupuolella, omani ostin Anttilasta muutama vuosi sitten hintaan 20mk. Suosittelen jos pitää ei-niin-vakavasta menosta. Muutenkin nuo miekka-ja-sandaali Hercules-leffat kannattaa tsekata, tiukkaa menoa.
 
Liittynyt
26.9.2002
Viestejä
29
Huu, luin tuolta user commentsista että Ahnoltin ääni olisi dubattu, kun mies ei osannut vielä englantia. Pitääkö paikkansa? Taitaa toimia ainakin komedialeffana, jos ei muuten. Tuohan on pakko nähdä.
 
Liittynyt
20.4.2002
Viestejä
203
Originally posted by Pleipoi
Ei kyllä te nyt erehdytte, kattelin tossa vähän aikaan sitten Commandon uudelleen, kun itsekkin muistelin sen olevan huippuleffa. Eipä ollut.
Ei, kyllä se on ihan legenda! Mä kattelen sen aina vähän väliä DVD:ltä ja aina se on yhtä mahtava! Mun mielestä arskan paras! Ei elokuvissa oo tärkeintä juoni vaan fiilis!
 

pexxi

Mode
Liittynyt
1.7.2002
Viestejä
4 112
Commando r.u.l.e.z.
 
Liittynyt
26.9.2002
Viestejä
29
Van Dammen Bloodsport http://us.imdb.com/Title?0092675 on toinen samankaltainen (vaikkakin hieman eri genreä), äksöniä ja asennetta löytyy, mutta muuten aika huttua. Pakolliset hempeät kohtaukset Van Dammen ja naisnäyttelijän välillä suorastaan itkettävät :D
 
Ylös