Panimosokeri malton sijaan?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Ranttu
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
5.8.2006
Viestejä
39
Tätä ehkä on jo käsitelty, mutta kun olen uusi täälä, niin en ainakaan vielä ole huomannut.

Eli käyttääkö joku muu kuin minä palautumisjuomassa marketeista halavalla saatavaa panimosokeria malton sijaan protskun lisänä. Panimosokeri on puhdasta rypälesokeria eli dekstroosia. On mulla sillä panimosokerilla joskus muutakin käyttöä, hik :D

Prkele kun tuli otsikkoon kirjoitusvirhe.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
..

Maltolla ja dextrolla on vain se ero että malto on pitkäketjuista hiilaria ja dexto, eli rypälesokeri lyhytketjuista.
 
Mitä hiton väliä on, heittääkö maltoa vai sakkaroosia? 3min eroa imeytymisellä?
 
eiks toi dekstroosi jää jotenkin mahalaukkuun lilluu tai jotain... siks ne suosii maltoa. itse käytän maltoo + valmisjuomien makeutusaineita ( usein dekstroosi ) + kaakaoo ( normaalia sokeria ), mutta malto päälähteenä hiilareille
 

Suositut

Back
Ylös Bottom