Palautusjuoman sekoitusvinkki

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja TheLORD
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
6.8.2004
Viestejä
716
Paakkuuntuuko itse tehty palautus juoma(hera+malto)? Itselläkin paakkuntui kun kaatoi sheikkeriin ensin malton,sitten heran ja sitten veden. Seuraavalla tavalla ei paakkuunu > Hera ja malto sheikkeriin. Sekoitus että jauhot ovat sekasin ja sen jälkeen vasta vesi.

Kellään tietoa mistä tämä johtuu?
 
TheLORD sanoi:
Paakkuuntuuko itse tehty palautus juoma(hera+malto)? Itselläkin paakkuntui kun kaatoi sheikkeriin ensin malton,sitten heran ja sitten veden. Seuraavalla tavalla ei paakkuunu > Hera ja malto sheikkeriin. Sekoitus että jauhot ovat sekasin ja sen jälkeen vasta vesi.

Kellään tietoa mistä tämä johtuu?

Itellä ei koskaan paakkuunnu, vaikka nakkaisin miten päin ne jauhot sinne sheikkeriin. Salilla vaan vettä sitten sisään ja käännän sen ylösalaisin ja alan ravistella. Sekoittuu ainakin kunnolla. Kannattaa laittaa vesi vasta salilla sisään, koska jauhot saattavat paakkuuntua mikäli vesi on pitkään sheikkerissä.
 
Kunnolla ku vispaat ni kyllä ne paakut sielt katoo..
 
Jos myös ensiksi sekoitatte ne kaikki jauhot sheikkerissä sekaisin ja sitten vasta lisäätte nesteet niin soosit ei paakkuunnu. Rakeinen malto erottelee hyvin heran.
 
Back
Ylös Bottom