- Liittynyt
- 7.12.2010
- Viestejä
- 5 797
Tuli kokeiltua tuota ja jotain taisi mennä pahasti vikaan. Lopputulos näkyy alla ja vaikka maku onkin hyvää, tuo tuntuu enemmän rahkakakulta kuin juustokakulta. Ainoa muutos mitä alkuperäiseen ohjeeseen tuli oli Philadelphian korvaaminen Violan laktoosittomalla tuorejuustolla.
Paha mennä sanomaan mitään. Teitkö kaikki vaiheet, jotka listasin tuohon? Ehkä tuo sinun kakkusi on ollut uunissa liian kauan tai olisit voinut peittää sen foliolla uunissa olon ajaksi. Alkuperäisessä englannin kielisessä ohjeessakaan ei sanota mitään, että millä uunin tasolla kakun pitäisi olla. Jos se maistui hyvälle niin eikai tuolla ulkonäöllä ole niin väliä ellet meinaa tarjoilla juhlissa :D Ja lisäyksenä vielä, että alkuperäisessä reseptissä lukee näköjään "The 6" pan is important, If you don't have a 6" pan, buy one, or you need to remove the cheesecake when it's 155 degrees in the center." Eli helpoin tapa taitaa olla katsoa sisälämpömittarilla kakun lämpötila ja se on valmis, kun se on sisältä 68 celsiusta. Jos kakku meni tuon takia pilalle niin my bad :(
Kokeile uusiks kunnes onnistut ja sitten tiedät ainakin mitä täytyy tehdä. Myös leivinpaperin käyttö siellä vuuan sisällä voi auttaa, koska näin kakku ei ainakaan pääse ns. palamaan siihen metalliseen vuokaan kiinni.