Onko ruoan dyykkaus enää mahdollista?

Liittynyt
5.3.2010
Viestejä
215
Yritin etsiä ja Googlettaa, mutten löytänyt tuoretta tavaraa oikein pakkiksen ulkopuoleltakaan.

Eli, onko ruoan dyykkaus kuollutta Suomessa? Laittaako S- ja K-ketjut nykyään jonnekin lukkojen taakse kamat? Lähi-Alepassani on lihahyllyt niin useasti -30, että pahoin pelkään että sieltä lentää tavaraa roskiin useasti. Muita tuotteita kanssa. En oo koskaan niiden roskiksien sijaintia tarkistanu kuitenkaan, ovat kai siellä takana :D

Stigmahan tällä touhulla varmaan on jonkinlainen, mutta helkkari jos on hygieeninen roskis niin se on sama ku kaupan hyllyllä. Kyllä minä kävisin hakemassa ilmasta kamaa.:rock:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Entinen työkaveri kyllä dyykailee vieläkin, en tosin tiedä kuinka ahkerasti ja onko vain omilla nurkillaan Keravan alueella. Yhtään isommat kaupathan pitää roskiksensa lukittujen ovien takana tai jopa kellarissa. Pienemmistä saattaisi löytyä jotain mihin pääsee käsiksi.
 
Pasi viheraho ainakin jotain maksamakkaraa kaivoi jossain dokkarissa roskista tässä jokune aika sitten. Kysy siltä vinkkejä.
 
Stockalla kun olin duunissa hetken aikaa ruokaosastolla niin näki kyllä tän elitistisyyden ja törsäyksen huipun. Aivan helkutillinen määrä ruokaa tiiviissä paketeissaan järjestelmällisesti tuhottiin, koska parasta ennen päivämäärä oli mennyt, ja parhaimmillaan oli vasta menemässä, umpeen.

Miksei näitäkin paketteja voitu ja voida vaan jättää roskikseen takaoven viereen? VMP.
 
Ruuan myyjä tekee ruualla bisnestä, ei hyväntekeväisyyttä. Jos kaikki ruoka myytäisiin alennuksella/ ilmaiseksi roskiksesta pois, niin harva ostaisi enään. Väärin mutta pakollista.
 
Stockalla kun olin duunissa hetken aikaa ruokaosastolla niin näki kyllä tän elitistisyyden ja törsäyksen huipun. Aivan helkutillinen määrä ruokaa tiiviissä paketeissaan järjestelmällisesti tuhottiin, koska parasta ennen päivämäärä oli mennyt, ja parhaimmillaan oli vasta menemässä, umpeen.

Miksei näitäkin paketteja voitu ja voida vaan jättää roskikseen takaoven viereen? VMP.
Jos tietäisin että lähisalen taka-ovelta saisi hakea ilmaiseksi ysin jälkeen jauhelihapaketin niin en ostais sitä päivällä vaan hakisin ilmaiseksi. Ymmärräthän miksi kauppiasta tämä voisi skidisti vituttaa?
 
Taitaa tuossa olla sekin vähän mukana kun laki kieltää tuon vanhenneen ruoan välittämisen eteenpäin. Kaupat nyt sitten lyö roskiksetkin lukkoon, vaikka eihän se periaatteessa heidän vastuullaan enää ole jos joku sieltä dyykkaa. Nyt onneksi tuli tuo lakiuudistus että päiväysruoan saa lahjoittaa eteenpäin esim. hyväntekeväisyyteen.

Noi päiväysten mukaan menevät alennuksetkin on muuten välillä vähän helvetin vääristyneitä. Ymmärrän jos viimeisenä päivänä jauhelihaa myydään -30%, mutta mitä järkeä on laittaa 1kg juustokimpaleeseen viimeisenä tai kaksi päivää ennen päiväystä se -30% tarra? Kuka sen kilon päivässä kiskoo kitusiinsa jos haluaa välttämättä sen syödä kun se on vielä "syömäkelpoista".

Muutenkin noi dyykkaajat taitaa olla niin marginaalinen osa väestöstä ja suurin osa heistäkin sitä tekisi olosuhteiden pakosta eikä mukavana iltapuhteena (toki näitäkin löytyy) että soisi kauppojen avaavan nuo roskikset. Kuinkahan moni normaali kuluttaja kuten perheenäidit päättäisi lihatiskillä että enpä osta tätä jauhelihaa kun illalla sen saa käydä hakemassa taskulampun kanssa tuolta roskiksesta jos ehdin ennen kylän spugeja. Kaupan tulos tuskin aivan radikaalisti laskisi, ahneet paskat muutenkin omistavat jo käytännössä kilpailuttoman monopolin.
 
Heitetäänkö muuten ne paketit roskiin sellaisinaan? Esimerkiksi kanafileethän voisi heittää biojätteeseen ja sen paketin sit normijätteen sekaan.
 
Noi päiväysten mukaan menevät alennuksetkin on muuten välillä vähän helvetin vääristyneitä. Ymmärrän jos viimeisenä päivänä jauhelihaa myydään -30%, mutta mitä järkeä on laittaa 1kg juustokimpaleeseen viimeisenä tai kaksi päivää ennen päiväystä se -30% tarra? Kuka sen kilon päivässä kiskoo kitusiinsa jos haluaa välttämättä sen syödä kun se on vielä "syömäkelpoista".

Periaatteessa samaa mieltä tästä, mutta kyllähän juustoa saattaa helposti mennä kerralla isompi määrä johonkin ruuanlaittoon, ja lopun voi vaikka pakastaa. Mielestäni kuitenkin vikan päivän tuotteet saisivat aina olla 50 % alennuksessa.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom