• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Oma thread pikkupeleille

Liittynyt
27.4.2005
Viestejä
177
Ikä
36
pelasin tässä taannoin peliä jossa ajetaan Minillä ja nyt en enää löydä ko peliä oiskohan joku jauhanu samaa..
Eli ko. peli on
Flash-peli.. siinä pystyy vaihtaa minin väriä ajamalla auton sellasen värituubin alle ja korjauttaa ajamalla pajalle jne..

oon yrittäny googletella vaikka millä Mini flash hakusanoil mutta ei tärppää.
jelpatkaa.. :D

on tässä sekin takana että perheen Jr. tykkää kyseisestä pelistä.
 
Liittynyt
26.2.2008
Viestejä
228
http://nigoro.jp/game/rosecamellia/rosecamellia.php?lang=en

This is a mini-game where Reiko fights other members of the noble Tsubakikoji family. The battles consist of an exchange of face-slaps. You and your opponent try to slap each other until one side has lost all her health; the one left standing is the victor.
http://nigoro.jp/game/mekuri/index.php?lang=en

You play as Mekuri Master. The object of the game is to lift girls' skirts. Move the mouse cursor up a skirt from bottom to top in order to flip it up. Depending on the placement of your cursor, a successful flip will earn one of three grades (Good, Great, or Perfect) and your Mekuri Meter will increase.
:thumbs:
 
Liittynyt
22.12.2004
Viestejä
1 333
Ikä
32
Miten voi osata jotain, mikä ei minkään näköistä osaamista vaadi? Ärsyttävää klikkailua ja arvailua ja kananmunien silmiin (!!??) tökkimistä, kuka sairas runkkari edes voi keksiä mitään näin sairaan irstasta mindfuck paskaa??? STANA! Ja ei, ei palanut käpy.
Kyllä se nyt on niin ettet vaan osaa. ;)
 
Liittynyt
23.3.2009
Viestejä
150
Nimenomaan :D Jos jätkällä on suurennuslasi kädessä, ni eiks oo ihan loogista et sille kuuluu Sherlock-hattu? Merirosvolla on koukku kädessä ja ninjalla heittotähti. Ihmettelen miten elämä onnistuu jos tohon ei aivokapasiteetti riitä.
Kyllä, mikä mindblowing ajatusketju; henkilö A ei osaa yhdistää tikkaria etsivä-hattuun, eikä heittotähteä musliminaiseen = täysidiootti "jonka elämä ei onnistu". :lol2: Käyppä sää kloppi vaan vaikkapa se yläastekin ensin kunnialla läpi, ennen kun rupeet isääs opettaan nussimaan. :D

Ja pistetäänpäs tähän tällanen pelikin ettei vallan OT:ksi mene:
Dragon Slayers 2
 
Liittynyt
23.8.2002
Viestejä
691
mikä sen happy hour levelin kätsi on (neljä pulloa rivissä)? Pääsin kyllä eteenpäin, mutta rämppäämällä.
 
Ylös