Off-topic 24h - Ihmettele maailmaa ja anna keskustelun virrata vapaasti

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Meta title: 💥 Off-topic 24h – Kaikki mikä ei sovi mihinkään muualle, mutta on pakko sanoa

Meta description: Keskustelua arjesta, ilmiöistä ja randomeista jutuista ympäri vuorokauden – auki kaikelle mitä mielessä liikkuu.


En pysty nukkumaan.

Piporadiossa soi iskelmä "villi kesän lapsi mä oon". Sentään ajankohtaisempi kuin tavanomaiset joululaulut!

Piporadio on soinut jo yli vuoden 😳
 
Kuoharia ja kotimaisia tv-sarjoja. Ts. korkeanpaikan leiri ensi viikolla alkavia työhaasteita varten.

Tappajan näköinen mies on hyvä ja Maria Ylipää edelleenkin melkein vetää puolikovaksi.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Piporadiossa
195612-a946c9501276221599b41ea5da545ac6.webp
 
Herr Doctorille tää on dramaattinen vuosi, samppakaljarypäleet meinaa olla aika huonossa hapessa.
Onneksi kaapista löytyy jo valmiiksi prosessoitua tuotosta, jokunen puteli. Ja kunhan 2018 tuotteet nousee kellarista, niin sen pitäisi olla erin_omainen vuosikerta, kertoivat.
 
Onneksi kaapista löytyy jo valmiiksi prosessoitua tuotosta, jokunen puteli. Ja kunhan 2018 tuotteet nousee kellarista, niin sen pitäisi olla erin_omainen vuosikerta, kertoivat.
Kun joskus seuraillut näitä niin huono rypälevuosi on taas hyvä lopputuotevuosi, jotenkin tuntuu että vuosikertaa nostatetaan että saadaan parempi kate ja kuitattua muuten huono vuosi.
Minähän en näistä tajua yhtään mitään sitten.
 
Kun joskus seuraillut näitä niin huono rypälevuosi on taas hyvä lopputuotevuosi, jotenkin tuntuu että vuosikertaa nostatetaan että saadaan parempi kate ja kuitattua muuten huono vuosi.
Minähän en näistä tajua yhtään mitään sitten.
Toki, bisnistähän se sekin on. Joku tsamppatalo kehui kierroksellaan, että vintage juomia tehdään vain hyvinä vuosina, mikä on tietenkin järkevää. No oliko viimisen tyyliin 100 vuoden aikana ollu alle 10 ei vintage juomavuotta.
 
Itelläkin ois pari pulloa noita kusen makuisia kuplaviinejä kaapissa. Toinen tuolta Ranskan maalta, toinen joku prosecco. Kai noi joillain jatkoilla menee. Tai saunan lauteilla kakkospäivää aloitellessa, jos ei mitään muuta juotavaa ole.
 
Itelläkin ois pari pulloa noita kusen makuisia kuplaviinejä kaapissa. Toinen tuolta Ranskan maalta, toinen joku prosecco. Kai noi joillain jatkoilla menee. Tai saunan lauteilla kakkospäivää aloitellessa, jos ei mitään muuta juotavaa ole.
Kerran oon ihan randomisti ostanut naiselle samppakaljaa ja mansikoita, kyllähän sillä polvet veteläksi meni joten siinäkin yksi vaihtoehto.
 
Kerran oon ihan randomisti ostanut naiselle samppakaljaa ja mansikoita, kyllähän sillä polvet veteläksi meni joten siinäkin yksi vaihtoehto.
Yks potentiaalinen tilanne, jossa itekin voisin kuvitella ostavani tsampanjaa. Tai sitten lahjaksi niitä juovalle, niin kuin ostin edellisen pullon.

Antaahan joku vähän parempi sampanja ihan mukavan viban sopivaan tilanteeseen, mutta en minä vaan välitä noita ite juuri juoda. Ei oo vielä meikäläisen suuhun sopivaa löytynyt.

Mimosaahan noista varmaan vois tehdä, ainakin kuoharista. Noinkohan toimis Gallianolla höystettynä. Toimii meinaan vodkatuoremehukin toisella tapaa, kun löräyttää pintaan sentin Gallianoa.
 
Yks potentiaalinen tilanne, jossa itekin voisin kuvitella ostavani tsampanjaa. Tai sitten lahjaksi niitä juovalle, niin kuin ostin edellisen pullon.

Antaahan joku vähän parempi sampanja ihan mukavan viban sopivaan tilanteeseen, mutta en minä vaan välitä noita ite juuri juoda. Ei oo vielä meikäläisen suuhun sopivaa löytynyt.

Mimosaahan noista varmaan vois tehdä, ainakin kuoharista. Noinkohan toimis Gallianolla höystettynä. Toimii meinaan vodkatuoremehukin toisella tapaa, kun löräyttää pintaan sentin Gallianoa.
Ite kun juon vaan olutta niin en tiijä noista mutta kuulostaa aika hyvältä, oishan noita drinkkejä kiva juoda mutta mulle niissä pitäs olla prosentit jossain 3% huiteilla niin ei sattuis ja tapahtuis.
 
Ite kun juon vaan olutta niin en tiijä noista mutta kuulostaa aika hyvältä, oishan noita drinkkejä kiva juoda mutta mulle niissä pitäs olla prosentit jossain 3% huiteilla niin ei sattuis ja tapahtuis.
4cl viinaa tuoppiin, eikä perinteiseen drinkkilasiin, niin ei mene hulluuksiin. Mehujen kanssa tuppaan ite monesti korvaamaan puolet soodalla / vissyllä. Ei tuu niin äitelää.

En tiedä, miten tuo Harvey Wallbanger (eli tuo vodkatuoremehu Gallianolla) toimis, jos vetäis tuoppiin 4cl vodkaa, puolet tuoremehua, puolet soodaa ja päälle tippa Gallianoa. Ehkä ihan hyvin.
 
4cl viinaa tuoppiin, eikä perinteiseen drinkkilasiin, niin ei mene hulluuksiin. Mehujen kanssa tuppaan ite monesti korvaamaan puolet soodalla / vissyllä. Ei tuu niin äitelää.

En tiedä, miten tuo Harvey Wallbanger (eli tuo vodkatuoremehu Gallianolla) toimis, jos vetäis tuoppiin 4cl vodkaa, puolet tuoremehua, puolet soodaa ja päälle tippa Gallianoa. Ehkä ihan hyvin.
Sen mitä noista oppinut niin hyvien drinkkien reseptit on aika tarkkoja, vähän kuin jälkiruokienkin.
 
ei voi hakita tuollasia hienoja juomia, koska: en osaisi avata etes korkkia! ei ole vielä ikinä tarvinnut esimerkikiksi korkkikorkkiviinipulloa avata, poksahtavasta korkista puhumattakaan!
 
Back
Ylös Bottom