Off-topic 24h - Ihmettele maailmaa ja anna keskustelun virrata vapaasti

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Meta title: 💥 Off-topic 24h – Kaikki mikä ei sovi mihinkään muualle, mutta on pakko sanoa

Meta description: Keskustelua arjesta, ilmiöistä ja randomeista jutuista ympäri vuorokauden – auki kaikelle mitä mielessä liikkuu.


nuo taitavat tehdä suuren osan sapuskalla, sitä kun tuntuvat myyvän melko paljon

juomapuoli kun taitaa olla lähes satarosenttia oluenmyyntiä, hanassa kuohu ja pulloissa vaikka mitä
 
Reserviin lähtö oli toisaalta aivan mahtava tunne, toisaalta oli aika haikea olo kun joutu hyvästelee vanhat joukkueelaiset.

Mutta kaikki loppuu aikanaan ja kohti uusia haasteita.
 
nuo taitavat tehdä suuren osan sapuskalla, sitä kun tuntuvat myyvän melko paljon

juomapuoli kun taitaa olla lähes satarosenttia oluenmyyntiä, hanassa kuohu ja pulloissa vaikka mitä
Sehän on ihan kova paletti, jos on hyvää ruokaa ja vielä pienpanimo-olutta päälle. Meillä (tai paikallisella osuuskunnalla) oli vähän vastaava ruokapubi täällä, jossa oli kyllä lystiä tehdä hommia. Livemusaa kanssa, niin alkaa olemaan semmoinen täyden palvelun kuppila.
 
Jaa, en ole kyllä samaa mieltä tuosta. Kyllä minä uskoisin, että tommoiset perusjuomat onnistuu ihan hyvin suurimmassa osassa baareja, mutta esimerkiksi jäämurskakonetta tai minttua ei nyt ihan joka mestasta löydy, kun ei sitä hirveästi kannata ostella lähinnä roskiin heitettäväksi. Toki kannattaa suosia drinkkeihin profiloituneita mestoja, jos tuollaisista pitää. Siellä ne todennäköisemmin tehdään myös laadukkaasti.

Ja jos on kovin spesifi maku esim. noiden juomien kanssa tyyliin sokerin, limen tai mintun määrissä, niin siitä varmaan kannattaa avata suunsa tiskillä, kun harvemmin niitä valmistaa ajatustenlukija.
Omien kokemusten mukaan, ei onnistu. Jos baarimikko ei tajua, että limeä pitää murskata pidempään kuin pari painallusta, niin siinä ei makutottumuksista ole kyse. Sokeria ei voi korvata jollain tukun makeuttajalla ja vaikka mitä muita virheitä. Ainesten määrät on suurin piirtein vakiot, jos homman osaat. Suuta avaamalla ja kotona voi toki kikkailla, mutta perus mojitoa tilatessa en halua kuulla että "ei jaksa tehdä", varsinkin kun viereinen baarimikko tekee, kun käyt yhden bissen jälkeen kysyyn.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Ois mukava pyörittää tuollaista pientä pubia. Sais hyviä oluita ja safkaa. Mutta juu, ei sais olla taloudellista pakkoa tehdä sitä, ensin tarvis olla pakka kunnossa ja sen jälkeen vois vaan harrastaa.
 
Omien kokemusten mukaan, ei onnistu. Jos baarimikko ei tajua, että limeä pitää murskata pidempään kuin pari painallusta, niin siinä ei makutottumuksista ole kyse. Sokeria ei voi korvata jollain tukun makeuttajalla ja vaikka mitä muita virheitä. Ainesten määrät on suurin piirtein vakiot, jos homman osaat. Suuta avaamalla ja kotona voi toki kikkailla, mutta perus mojitoa tilatessa en halua kuulla että "ei jaksa tehdä", varsinkin kun viereinen baarimikko tekee, kun käyt yhden bissen jälkeen kysyyn.
Niin, tätä voi lähestyä aika monella tavalla. Kyllä noilla kahdella juomalla on siinä mielessä pieni erityisasema kyyppareidenkin mielessä, että ne on hitaita ja keskivertoa työläämpiä tehdä, ja ei ne kiireiltana välttämättä mielialaa nosta, jos on tiski täynnä muitakin ihmisiä, eikä noista merkittävästi kossucolaa enempää rahaa saa, vaikka aikaa menee moninkertaisesti. Mutta edellisestä huolimatta noiden tekeminen pitäs onnistua laadukkaasti ihan jokaiselta, joka on yhtään pidempään hommia tehnyt. Enkä itse nyt päästäisi suustani mitään "ei jaksa", mutta en toisaalta hirveästi jaksaisi välittää, vaikka joku mielensä pahoittaisikin, kun mojito jää saamatta. Yleensä riittää, kun toteaa, ettei ole aineksia.

Jotkut hinnoittelee nuo niin överiksi, ettei vituta tehdä kiireessäkään :) Vaikka joku 15e kappaleelta, niin laskee vähän intoa perusjuniorilta tilata.
 
oottepas te kriittisiä

Minun mielestäni hertseenit on tällähetkellä ylivoimaisesti kovin rokkibändi Isänmaassamme
 
Back
Ylös Bottom