Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Munan voi laittaa suuhun semisti löysänäkin. Ei oo pakko olla täysin kova. Mut rikkinäisenä ei oo niin jees. Riippuu mitenkä pahasti on rikki.
Rehellisesti sanottuna ensimmäistä kertaa keitin kananmunia ehkä sitten ylä-asteen köksän jälkeen. Toinen onnistu mut toisen munan kuoret halkes ja alko vuodattaa sitä sisältöä missä meni vikaan? Upotin kokonaan kylmään veteen odotin että vesi alkaa kiehua, kiehumisen jälkeen otin kannen pois ja laitoin levyä pienemmälle ja annoin vielä olla pari minuuttia.
Pystyisiköhän tätä keskustelun tasoa vielä jotenkin laskemaan.
Ehkäpä!
Ime omaa!
- - - Updated - - -
Ja varmasti laskee, kunhan saadaan Naiset mukaan kes kusteluun.
Pystyisiköhän tätä keskustelun tasoa vielä jotenkin laskemaan.
Ehkäpä!
Mulla hajoaa kananmunia keitettäessä ehkä noin 30 %:n todennäköisyydellä. En oo keksinyt keinoa estää sitä. Toisaalta se on silti täysin syötävää, sekä se kuoreen jäänyt osa että veteen valunut osa, kunhan keittää kovaksi (8 min kiehumisen alkamisen jälkeen, jos muna laitetaan kylmään veteen).
Pari minuuttia on kyllä aivan liian lyhyt aika kylmästä vedestäkin lähtevään kypsennykseen. Pehmeäksi keittoon tarvitaan ohjeen mukaan 4 min.
Mahtaako sillä olla vaikutusta jos säilyttää kananmunia jääkaapissa, siitäkin aiheesta on mielipidettä jos toista että pitääkö säilyttää kananmunat huoneenlämmössä vai jääkaapissa. Tähän mennessä oon pitänyt jääkaapissa otin nyt kokeiluks huoneenlämpöön ja koitan myöhemmin uudestaan.