Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Bulkatessa teen usein täytettyjä ohukaisia joissa täytteenä jauhelihaa, raejuustoa ja muruiksi paistettua kananmunaa. Sen verran teen syntiä, että säästän yhden letun jälkiruuaksi mustikkahillolla. Yritän paistaa isomman erän, koska täytetyistä letuista saa hyviä välipaloja ja eväitä. Ei ne itse letutkaan ihan täysin myrkkyä ole, onhan niissä maitoa ja kananmunaa. Mitään diettiruokaahan tää ei tietysti ole, mutta pirun hyvää ja saa riittävästi kaloreita ja prodee.Spidey sanoi:Eilen tuli hirmuinen himo lettuja kohtaan, no nehän eivät bodarin ruuasta käy
Heh, siinä taas kukkahattutädit tippuu kauhistuneina penkeiltänsä. Asiallinen homma kyllä paistaa pekonit voissa. ;)Nunnuka sanoi:Pekonimunakas: Paistetaan voissa pekonin palaset ja lisätään munat joihin on sekoitettu oikeaa kermaa vähän joukkoon. Mausteita maun mukaan (suolaa ei tartte ku pekonissa on riittävästi).