Mr. Olympia 2024

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja AndyS
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Keone tulee voittamaan, ainakin prejudgingin perusteella.



View: https://youtu.be/SHfgAG6A_Uo?t=4

100% Clarida näytti kauhealta, tosi väsyneeltä. Mitähän siellä camp Jansenilla tapahtuu? Nick peruu ja Clarida näyttää huonoimmalta ikinä. Etureidet kutistunu ja eri paria ja ongelmakohta rinta kutistunu lisää.

Taitanee pitää paikkaansa se, että toi Jansseni tykittää kovaa menemään noilla valmennettavilla, kun kaikilla vaikuttaa olevan noita ongelmia reilusti.
 
Kyllä se on Derek tai Samson. Itse laittaisin niukasti Samsonille... ehkä, mutta ei ole kyllä helppo. Derek vie heittämällä pakaraosastolla. On kyllä todella tasainen. Paksua lihaa kaikilla ja kireyskin aika tasoissa.
 
Enpä tiedä. Samson saisi minusta viedä. Ainoa mikä tuossa fysiikassa sattuu silmään vatsat. Hieman vatsa pullottaa kahteen muuhun kärkiukkoon verraten. Silti erottuvat vatsat. Edestä selvästi parempi kuin Derek. Derekillä mikään etupose ei minusta näytä miltään. Huononmuotoiset kädet ja varsinkin etureidet ja oudot asennot. Toki Samson häviää hieman kireydessä Derekille ja Hadille. Takaa toki Derekin selkäosasto varsinkin tuplissa edelleen paras, mutta ei Samson siinä enää paljoa häviä. Pakaroiden kireydessä jos taas voitto ratkaistaan niin sitten ei ole puhetta. Derek näyttää IMO hyvältä ainoastaan takaapäin. Edestä Samson ja sivusta vähän makuasia IMO. Jos nyt miettii kummalla tasapainoisempi fysiikka niin Samson helposti. Hadi toki näyttää ihan hyvältä myös mutta ei silti parhaimmillaan. Ainoa missä Derekillä selkee etu tuplat takaa. Muuten Samson edellä tai tasaista. Derek toki osaa hymyillä, saisi Samsonkin opetella. Andrew Jacked saisi opetella posettamaan, tekee kauheasti hallaa tuolle fysiikalle. Silti ei olisi riittänyt kärkikolmikkoon vaikka hienoin tuplat edestä edelleen. Myös voisi opetella hymyilemään. On tuossa edelleen valvavasti potentiaalia. Fitzwater näytti myös hyvältä jos nyt katsoin oikeaa ukkoa. Helposti top6. Bonacilla ei enää yhtään rintaa eikä selkää, ei voi olla kovin korkealla. Saisi tulla tuohon 212-ukkojen valtakauteen päätös mutta vähän epäilen että valkoinen kultapoika pysyy vallassa. Toivotaan nyt Samson, Derek ja Hadi tässä järjestyksessä. Tokkopa toteutuu.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom