Miten porukka syö raejuustonsa?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja purkkis
  • Aloitettu Aloitettu
Monessakin muodossa:

-Salaateissa ja raasteiden kanssa
-Puurossa
-Pannareissa ja muissa leipomuksissa
-Pinaattikeiton, kasvissosekeiton ja tomaattikeiton kanssa
-Viilin tai jugurtin lisänä
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Voi veljet, yllätyin täysin kuinka hyvää kaurapuuroraejuustokombo oli. Tarjoisin muillekin perheenjäsenille, mutteivät suostuneet edes maistamaan.
 
Raejuustoa, tonnikalaa, pippuria, liraus oliiviöljyä ja setti sekasin. Usein tulee vedeltyä purkki tunaa ja reajuuustoa sekasin ja siitä sitte huiviin. :rock:
 
Kohtuu usein tulee kiskaistua tällainen rautaisannos huiviin: 400g paketti Saarioisen rusinatonta maksalaatikkoa ja sekaan rasia raejuustoa.. :kuola: Viimeksi 15 minuuttia sitten :D
 
kyllä on kaikista paras kun pistää tonnikalan ja raejuuston sekaisin . tommenen
satsi menee pari kertaa päivässä
 
Tulee vedettyä lähes poikkeuksetta puuron kera aamuisin. En pysty syömään "raakana", alkaa ällöttää pahemman kerran. Pieniä määriä (~30g) syön lämpimän ruuan ohessa, muutoin pelkästään aamuisin puuron seassa :kuola:
 
Nyt on löytynyt uus raejuustoresepti: Purkki raejuustoa + pari 1-2 dl Pirkan rukiista pähkinäjogurttia!! Aivan hemmetin hyvää:kuola:
 
menee offtopiciksi... mutta toi pirkan rukiinen pähkinäjukurtti on about parhainta jugua ever... tosin siinä on ihan kiitettävästi sokeria, joten ite säästän sen viikonloppuherkutteluun. Todennäköisesti samasta tuotteesta tehty jäätelö on ihan jees laitti vaihtoehto tavan jäätelölle.
 
raejuustoa, maitorahkaa ja anapalona/murskaa. Menee ihan noin. Taisit voi laittaa jogurttia makua tuomaan.
Sit oon laittanu kaurapuuron sekaa, jogurtin kera.
Tai sit ihan raakana.
 
Syön vain ruuan lisukkeena vaikka hyvää se on sellaisenaankin. Jos alkaisin veteleen sitä päivittäin sellaisenaan kävisi niin että se pursuaisi korvista ulos. Näin kävi jo tonnikalan suhteen kun vetelin sitä purkin pari päivässä. Nyt tunan vetäminen raakana yököttää mutta ruisleivän välissä se menee.

Raejuusto on parhaimmillaan riisi/pastaruokien lisukkeena.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom