Miten makuhermot lomautetaan?

Originally posted by JSmith


Luulisi että on itsestäänselvää, mutta homejuusto sulatettuna pihvin päälle on aika namia. Kannattaa ottaa ketosta kaikki irti ja nauttia kermakastikkeista ja mausteöljyistä.
Tämä on niin totta.
Kun kerranki saa jättää perunat hyvällä omallatunnolla syömättä, niin juhlat alkaa :)


Originally posted by JSmith


Riippuu. Atkinsin kirja sanoo että voi mennä viikkokin. Oletus tässä varmaan on liikkumaton sohvaperuna.

Itse en ketostickien kanssa koskaan ole pelannut, mutta on tiettyjä merkkejä joista tuntee että ketoosi on kevyesti päällä. Niistä päätellen huomasin että salitreenin ja matalahiilarisen safkan (yli 20g mutta alle 70 g) kanssa ketoosiin kyllä putoaa paljonkin aikaisemmin. (~kolme päivää) Varsinkin HST-tyyppiset koko kropan treenit kuluttavat glykogeenivarastot melko nopeasti.
Kävin just hakeen ketostixejä. Vielä en oo kerinny kuseksimaan, mutta pitää jo tänään testata, että joko ois kerinny ketoosiin asti. Vaikkakin ekat treenit tulee vasta nyt illalla, siis ketodietin aloituksen jälkeen.

Kävin hakeen sakkeuksen neuvosta noita Makosia, elikkäs makeutusainetta. Kyllä on tujua tavaraa. Ei tartte paljo laittaa, ni tulee jo liian makeeta. Hyvää ainetta. Vaikka pussin kylessä tiettyvaroitus aineesta onkin.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom