Mitä levitettä laitatte leivälle?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja lumicki
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
8.7.2006
Viestejä
115
siis en nyt tarkoita leikkeleitä, juustoja tms. vaan käytättekä aitoa voita tai vaikkapa beceliä vai korvaatteko sen jollain muula...millä? ja miksi?
 
Yleensä en mitään, juusto ja/tai kinkku riittää etenkin jos leivän lämmittää mikrossa.
Jos taas laitan niin vaihtoehtoja on tasan yksi; voimariini. Ja ihan puhtaasti maun vuoksi, levitettä laitetaan kuitenkin maun vuoksi ja nielemistä helpottamaan. Margariinista ei ole kuin jälkimmäiseen.
 
Beceliä yleensä tai oivariinia. Harvoin tulee edes mitään kinkkua/juustoa pistettyä päälle.
 
Oivariinia tai sit ei mitään (ehkä joskus tuorejuustoa). Margariinit :urjo:

Uusimmassa Kodin kuvalehdessä oli muutes yrttijuuston ohje, johon tuli muistaakseni 2 dl Bulgarian jogurttia, 2-4 rkl öljyä ja sit jotain yrttejä/ruohosipulia jne mauksi. Ei varmaan yhtään hassumpi vaihtoehto tuokaan!
 
Oisko järkevämpi vaihtoehto korvata voi sinihomejuustolla (338kcal rasva 29.0g proteiini 20.2)? rasvan laaduista en sitten tiedä...
 
Keiju 30% siinä on terveellisen rasvakoostumus :) ja maistuu musta hyvälle. Leipää tulee kyllä syötyä aika vähän ja se menee kyllä ilman levitettäkin jos päällä leikkelettä ja kasviksia. Tota keijua laitan myös puuroon "voi silmäksi" :)
 
Eipä tule yleensä levitteitä käytettyä. Oivariinia on jääkaapissa ja sitä laitan jos ruisleipää joskus haluan voidella.
 
Kevyt Levi 30% :kuola: Ei tuota passaa kovin usein jääkaappiin ostaa, tuplaa mun leivänkulutuksen :lol2: Kaikki margariinit :urjo:
 
tosin mulle kyllä kelpaisi melkeinpä mikä vaan, kun en mä niissä mitään eroja kumminkaan huomaa :nolo:

En minäkään maussa mutta mielummin käytän semmosta jos on runsaammin omega3 ja 6 kuin jotain extra suolattua mönjää.
 
Onko mitään syytä laittaa levitettä leivälle? Itse en laita.
 
Kevyt levi 40% tai kevyitä sulatejuustoja.
 
Back
Ylös Bottom