Millä hyvää kolestrolia ylös?

On ne paljon paremat.huono alas ja hyvä ylös.kovat rasvat kokonaan pois ja ruuanlaittoon pelkkä öljy ja uunissa kokannu.enempi vihanneksia ja kanaa vähempi punaista lihaa ei oikeestaan muuta.
Melko hyvä muutos. Kuinka paljon punaista lihaa enää menee? Entäs kananmunat?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tyydyttynyt rasva nostaa tehokkaasti hyvää kolesterolia.

Jos minun kommenttiini viittasit, niin ehkä ilmaisin itseäni epäselvästi. PARRACUDAlla oli hyvän kolesterolin lisääntymisen lisäksi huono alentunut. Siksi kyselin noista tyydyttyneiden rasvan lähteistä.
 
Entä juusto tai suklaa? Meneekö ollenkaan? (Noita pitäisi ohjeiden mukaan välttää.)

En syö kumpaakaan,kana,kasvikset,riisi,öljy ja rahka 5-6 päivänä viikossa,sokerit tippu kanssa 6,8--5,8 ku muutti ruokavalioo ja tiputti vähän painoo.
 
Kok 3.2
HDL 1.41
LDL 1.5
trig 0.42

Rasvat pääosin(>80%) maitotuotteista(kermajuustot, 4.3% rahka, kevytmaito) ja punaisesta lihasta. Kalaöljyä ravintolisänä ja pähkinöitä silloin tällöin. Oliiviöljyä satunnaisesti salaatin seassa. Rypsiin en ole koskenut aikoihin. Ruoat paistan voissa. Se niistä virallisesti "hyvistä" rasvasuosituksista ainakin omalla kohdalla.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom